in

House of the Dragon’ın 2. Sezonu Hakkındaki Yeni Detaylar Olası 3. Sezona İşaret Ediyor

Yeni House of the Dragon 2. sezon güncellemesi, olası bir 3. sezona ve HBO’nun popüler dizinin geleceği için nasıl plan yaptığına ışık tutuyor.

House of the Dragon 2. Sezon Bölüm Sayısı Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

House of the Dragon 2. sezonu çekimleri henüz başlamamış olsa da, HBO dizinin 3. sezonu için yeşil ışık yakmak üzere görüşmelere başladı bile. Ancak bu onay, beklenen sezonun bölüm sayısının daha az olacağı anlamına geliyor.

George R. R. Martin’in Ateş ve Kan kitabından uyarlanan dizi, Game of Thrones olaylarından çok önce Ejderhaların Dansı olarak bilinen Targaryen iç savaşını anlatıyor. Spin-off dizisinin rekor kıran başarısı, HBO’nun dizinin ilk bölümünün yayınlanmasından kısa bir süre sonra 2. sezona onay vermesine neden oldu. Şimdi henüz 2. sezon piyasada yokken 3. sezon için de onay verileceği konuşuluyor. Ancak bununla birlikte hayranların pek de hoşuna gitmeyecek bir haber var.

Deadline’ın haberine göre House of the Dragon 2. sezon, ilk sezonda olduğu gibi 10 bölüm yerine 8 bölümden oluşacak. Daha kısa sezonun, HBO’nun sezon sezon çalışmak yerine dizi için uzun vadeli bir plan oluşturmasına olanak tanıyacak hikâye odaklı bir karar olduğu bildiriliyor. Bu planın bir parçası da şimdiden 3. sezonun haritasının çıkarılmasını, potansiyel olarak yeşil ışık yakılmasını ve hatta 4. sezonu da hesaba katmalarını içeriyor.

- Reklam -

House of the Dragon 2. Sezon Bölüm Sayısı Belli Oldu

House of the Dragon 2. Sezon Bölüm Sayısı ile 3. ve 4. Sezonu Garantilemiş Olabilir

Daha kısa bir sezon hayal kırıklığı yaratabilir ama aslında House of the Dragon’ın geleceği için iyi bir haber. Tüm seri için bir plan geliştiren HBO ve dizinin arkasındaki yaratıcı ekip, düzgün bir sonu olacak tutarlı bir hikâye oluşturmak için akıllıca çalışıyor. Bu haber aynı zamanda seriye uzun vadeli bir yatırım olduğunun bir başka işareti. Geçmiş görüşmeler ve Martin’in söyledikleri, House of the Dragon’ın 3 veya 4 sezon süreceğini gösterdi, ancak 2. sezonda yalnızca 8 bölüm olması, 4 sezonluk bir koşuyu daha olası hale getiriyor.

- Reklam -

House of the Dragon 2. Sezon Bölüm Sayısı Belli Oldu

House of the Dragon 2. sezonun toplamda 8 bölümden oluşacak olması hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Toplamda 4 sezon olması ve tutarlı bir hikâye gelişimi adına alınan bu karar sizce de doğru mu? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for murgul murgul dedi ki:

    Sezonun 8 bölüm olması ve sezonlar arası 2 yıl boşluk… İnsan ne diyeceğini bilemiyor. Dizi sektörü farklı bir boyuta geçti.

  2. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    Valeryon Hanesi yada High Garden spinoff’u filan da gelir artık.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Simpsons, Davut Heykeli Tartışmasını Öngörmüş

Komplo Teorilerine Konu Olan “The Simpsons”tan Bir İsabetli Öngörü Daha: Davut Heykeli Tartışması

Avengers: Yok Oluş Anahtarı -  Greg Keyes

Marvel Oyun Evreni’nin Öncülü Niteliğindeki “Avengers: Yok Oluş Anahtarı” Türkçede