in

House of the Dragon Dizisinin 2. Sezonu, Daemon ve Rhaenyra’nın İlişkisine Odaklanacak

House of the Dragon 2. sezon, Prens Daemon Targaryen ve Prenses Rhaenyra Targaryen’in ilişkisine odaklanacak. Dizinin yazarlarından Sara Hess, yapımın gelecek bölümlerine dair bazı ipuçları verdi.

house of the dragon 2 sezon detay hakkında
- Reklam -
- Reklam -

House of the Dragon 2. sezon hakkında ilk detaylar belli oldu. İlk sezon finali için saatler sayan HBO yapımının yeni bölümlerine dair ilk ipuçları, dizinin yazarlarından Sara Hess tarafından paylaşıldı.

Game of Thrones dizisi 8. sezon boyunca peşinde milyonlarca izleyiciyi sürükledikten sonra, 2019’da veda etti. Birçok hayran son sezonlara dair eleştiriler düşüncelere sahip olsa da, HBO aynı evreni paylaşan birçok dizinin siparişini vermişti bile.

Bu yapımlar arasından prodüksiyon sürecinin sonuna ulaşan ilk spin-off, Targaryen Hanedanlığı’nın hikâyesine odaklanan House of the Dragon oldu. Yayına başladığı gibi platformun en popüler işleri arasına giren dizi, kısa süre içerisinde de 2. sezon onayını aldı.

- Reklam -

The Black Queen başlıklı sezon finali 23 Ekim’de yayınlanacak olan dizi, şimdiden 2. sezon için izleyicileri beklenti içine sokmuş durumda.

house of the dragon 2 sezon detay

House M.D., Deadwood ve Orange is the New Black gibi yapımlarla tanınan; House of the Dragon’ın da yazarları arasında bulunan Sara Hess, dizinin gelecek sezonuna dair bazı detayları paylaştı.

House of the Dragon 2. Sezon İki Karakterin İlişkilerinin Doğasına Dair Daha Fazlasını Söyleyecek

Sara Hess, 2. sezon bölümlerinin Prens Daemon Targaryen (Matt Smith) ve Prenses Rhaenyra Targaryen’in (Emma D’Arcy) ilişkisine odaklanacağını aktardı.

The Hollywood Reporter’da yer alan röportajda, 2. sezonun bu ilişkiye ayrıntılarıyla yer verileceğine kaydediliyor.

“Şu anda 2. sezonu yazıyoruz ve Rhaenyra ile Daemon’ın ilişkisinin doğasının ne olduğunu anlamaya çalışıyoruz. George R.R. Martin’in Fire & Blood kitabında, bu ilişkinin birçok yorumu bulunuyor.”

- Reklam -

Rhaenyra ve Daemon son olarak Ejderha Kayası’na taşınmış ve Aegon II ve Viserys II adlarında iki de çocukları olmuştu. Dizinin ilk sezon finalinde, taht kavgası giderek kızışırken 2. sezonda Targaryen çiftinin ilişkisi de zorlu sınavlardan geçecek.

George R.R. Martin’in Fire & Blood (Ateş ve Kan) adlı kitabından uyarlanan yapım, A Song of Ice and Fire (Buz ve Ateşin Şarkısı) serisinde yaşananlarda 172 yıl öncesini konu alıyor.

Daemon Targaryen

Öte yandan yeni sezonda, Miguel Sapochnik, Ryan Condal ile paylaştığı baş yapımcılık görevine veda edecek ve projenin yürütücülüğü Condal’a emanet edilecek.

House of the Dragon 2. sezon çekimleri 2023’ün ilk aylarında başlayacak. Dizinin yeni bölümlerinin en iyi ihtimalle 2024 yılı içerisinde yayınlanması bekleniyor.

Sizin House of the Dragon 2. sezon için beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

77. Yunus Nadi Ödülleri kazananları

Yunus Nadi Ödülleri 77. Defa Sahiplerini Buldu

Beetlejuice 2 Tim Burton açıklama

Tim Burton, “Beetlejuice 2” Üzerinde Çalıştığını Doğruladı