in

Game of Thrones’un Öncesini Anlatan “House of the Dragon” Dizisinde 2. Sezon Çekimleri Başladı

House of the Dragon 2. Sezon prodüksiyon aşamasına geçti. HBO’nun Game of Thrones evreninde geçen yeni dizisinde çekimler başladı.

House of the Dragon 2. Sezon Prodüksiyon
- Reklam -
- Reklam -

House of the Dragon 2. Sezon çekimleri başladı. Başrollerini Emma D’Arcy ve Olivia Cooke’un paylaştığı yapımın prodüksiyonu Birleşik Krallık’ta gerçekleştiriliyor.

HBO’nun Game of Thrones evreninde geçen ikinci dizisi House of the Dragon’ın devam bölümlerinde prodüksiyon aşamasına geçildi. Kanal, 2019’da final yapan Taht Oyunları’nın ardından birçok spin-off projesi için düğmeye basmıştı. Targaryen Hanedanlığı’nın son yıllarını konu alan House of the Dragon ise bitiş çizgisini gören ilk yan dizi olmuştu.

Taht Oyunları olaylarından yaklaşık 200 yıl önce geçen yapım, Ejderhaların Dansı olarak anılan iç savaşla sonuçlanan macerayı ekrana taşıyor. HBO Max çekimlerin başladığını paylaştığı bir görsel eşliğinde duyurdu:

- Reklam -

House of the Dragon 2. Sezon Çekimler HBO Max

(Haberin devamı, ilk sezona dair spoiler içeriyor.)

Dizinin ilk sezonu, Prenses Rhaenyra’nın (Emma D’Arcy) oğlu Prens Lucerys’in (Elliot Grihault) ölümü ve Dragonstone’un başlangıçta düşünülenden daha fazla ejderhaya sahip olduğunu ortaya çıkartarak noktalanmıştı. Artık geri sayımın sona erdiği Targaryen iç savaşı, Rhaenyra’nın Demir Taht’taki haklı yerini talep etmek için öne çıkmasıyla resmen başlamış oldu.

House of the Dragon 2. Sezon ile Geri Dönüyor

Ryan Condal’ın tek sorumlu olarak devam ettiği 2. sezonda Condal’ın açıklamalar şu şekilde oldu:

“House of the Dragon geri döndü. Ailemizin üyeleri ve kameranın her iki tarafında yer alan yeni yeteneklerle tekrar çekim yapmaya başlamaktan heyecan duyuyoruz. En sevdiğiniz karakterlerin hepsi yakında konsey masalarında komplo kuracak, ordularıyla birlikte yürüyecek ve ejderhalarını savaşa sürecek. Elimizdekileri sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.”

- Reklam -

House of the Dragon 2. Sezon Bölüm Sayısı Belli Oldu

House of the Dragon 2. sezon bölümlerinde D’Arcy ve Cooke ile birlikte Matt Smith, Ewan Mitchell, Eve Best, Sonoya Mizuno, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Rhys Ifans ve Tom Glynn-Carney rollerine geri dönecek. Onlara yeni sezonda Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Jefferson Hall, Matthew Needham, Phia Saban ve Harry Collett eşlik edecek.

Serinin yaratıcısı George R. R. Martin, Ryan Condal ile birlikte yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Dizi, Martin’in Fire & Blood kitabından ekrana uyarlanıyor. 2. sezon en iyi ihtimalle 2024 yılının yaz mevsiminde yayınlanacak.

Yapımın ilk sezonu, 10 milyondan fazla izleyiciyle prömiyer rekoru kırmayı başarmıştı.

House of the Dragon 2. Sezon için siz nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’dan paylaşabilir, daha fazla TV içeriği için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for naturlich naturlich dedi ki:

    Merakla bekliyoruz :))

  2. Avatar for murgul murgul dedi ki:
    1. sezon en iyi ihtimalle 2024 yılının yaz mevsiminde yayınlanacak.

    En az 2 yıl sezon arası bir miktar fazla değil mi ? :frowning:

  3. Avatar for naturlich naturlich dedi ki:

    Kaliteli olduktan sonra beklemek sıkıntı değil.

    Güç yüzüklerini de çok beklemiştim şahsen ama umduğumu bulamadım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Son Derece Nadir Görülen Mantar Enfeksiyonu Endişe Yarattı

Son Derece Nadir Görülen Bir Mantar Enfeksiyonu Endişe Yarattı: Düzinelerce Kişi Hastanelik Oldu

Güneş'ten 10 Milyon Kat Daha Parlak Tuhaf Bir Cisim Bulundu

Güneş’ten 10 Milyon Kat Daha Parlak Tuhaf Bir Cisim Keşfedildi: Fiziğin Bilinen Kurallarına Meydan Okuyor