in

House of the Dragon Dizisi Oyuncu Kadrosuna Yeni Takviyeler

House of the Dragon dizisi oyuncu kadrosu güncellendi. Game of Thrones’un öncesini konu alan HBO yapımında ekip netleşiyor.

House of the Dragon Dizisi Oyuncu Kadrosu ejderha
- Reklam -
- Reklam -

House of the Dragon dizisi oyuncu kadrosu genişliyor. Game of Thrones öncesini anlatacak HBO yapımında yeni isimler açıklanırken, ilk sezonda kaç ejderha yer alacağı sorusu da cevabını buldu.

2011 ve 2019 yılları arasında toplamda 8 sezon boyunca yayınlanan ve televizyon dizi tarihinin belki de en çok izlenen yapımlarının başında gelen Game of Thrones, George R.R. Martin’in Buz ve Ateşin Şarkısı serisine dayanan olayları konu ediniyordu. Dizinin yakaladığı başarı ile spin-off’larının gelmesi de elbette kaçınılmazdı. Bunların ilki, bilindik seriden 300 yıl öncesini anlatan ve Daenerys’in ataları Targaryen Hanedanı’nın iktidardan düşüşünün başlangıcını konu alacak olan House of the Dragon oldu. 2019 yılından bu yana geliştirilmeye devam eden maceranın ilk sezonunun 2022’nin başlarında vizyona girmesi planlanıyor.

Şimdi de prodüksiyon süreci aylar öncesinden başlamış olan House of the Dragon’la ilgili yeni oyuncu haberleri geldi.

- Reklam -

Merakla beklenen HBO serisine katılan oyuncular ve karakter adları şu şekilde: Sör Harwin ‘Breakbones’ Strong rolünde Ryan Corr, Lord Jason Lannister rolünde Jefferson Hall, Büyük Üstat Mellos rolünde David Horovitch, Sör Harrold Westerling rolünde Graham McTavish, Larys Strong rolünde Matthew Needham, Lord Lyman Beesbury rolünde Bill Paterson ve son olarak Lord Lyonel Strong rolünde ise Gavin Spokes. Daha önce duyurulan oyuncular arasında Paddy Considine, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Matt Smith, Steve Toussaint ve Rhys Ifans gibi tanınmış isimler yer alıyor.

House of the Dragon Dizisi 17 Ejderhaya Sahip Olacak

house of the dragon dizisi oyuncu kadrosu game of thrones

Yeni oyuncuların yanı sıra, serinin yaratıcı ismi olan George R.R. Martin, katıldığı bir podcast programında House of the Dragon’da 17 ejderha olacağını da duyurdu. Yazar, gelecek dizi hakkında özellikle heyecanlandığı bir şey olup olmadığı sorulduğunda, bu hikâyenin her zaman favorisi olduğunu ve hayata geçirilmesini dört gözle beklediğini söylüyor.

- Reklam -

“Her zaman bunun harika bir hikâye olduğunu düşündüm, sevdiğim bir hikâye. Bu yüzden ekranda canlanmasını görmek için sabırsızlanıyorum. Ve tabii ki ejderhaları dört gözle bekliyorum! Açıkçası, ejderhaları seviyorum. Game of Thrones’da 3 tane vardı ama şimdi 17 tane var. Ve umarım, her birinin kendi kişilikleri olacak. Onları gördüğünüzde anında tanınacaklar. Renkleri, hareketleri ve çok daha fazlası sizlere yansıyacak. Çünkü ejderhaların kitaplarda kişilikleri var ve bunu canlı olarak görmek harika olacak. Ve elbette ejderha binicileri. Bu gerçekten çok havalı.”

Çekimleri devam eden yapımdan ilk fragmanın ne zaman geleceği şu anlık bilinmiyor.

House of the Dragon’da daha fazla ejderha görecek olmak sizce nasıl bir his? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Umarım saçmalamazlar.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Vikings: Valhalla Fragmanı

Netflix’in Beklenen Dizisi Vikings: Valhalla’ya İlk Bakış Fragmanı Yayınlandı

Vakıf Dizi İncelemesi: Foundation Nasıl Başladı?

Vakıf Dizi İncelemesi: Foundation Nasıl Başladı?