in ,

Yeni Game of Thrones Dizisi “House of the Dragon”dan Ejderha Dolu Uzun Fragman Yayınlandı

House of the Dragon dizisi için bol ejderhalı yeni bir fragman yayınlandı. Game of Thrones evreninde geçen HBO yapımı yakında izleyicilerle buluşacak.

house of the dragon uzun fragman
- Reklam -
- Reklam -

House of the Dragon dizisi için bir fragman daha yayınlandı. San Diego Comic-Con etkinliğinden yeni tanıtımlar gelmeye devam ediyor. HBO’nun Game of Thrones’un varisi olarak gördüğü dev projesinden uzun soluklu bir video daha paylaşıldı.

Targaryen Hanedanı’nın geçmişini konu alacak yeni Taht Oyunları dizisi için geri sayım sürüyor. 2019’da noktalanan Game of Thrones’tan sonra HBO’nun sipariş ettiği birçok spin-off’tan ilki olan House of the Dragon, ana dizinin 200 yıl öncesinde geçiyor.

İlk kısa tanıtımı mayıs ayında paylaşılan, resmi fragmanı ise geçen hafta çıkan diziden San Diego Comic-Con’a özel 3 dakikalık yeni bir tanıtım daha paylaşıldı.

- Reklam -

Yayınlanan bu fragmanla birlikte ejderhalar, iç savaş ve siyasi entrikaları odağına alan yeni dizi için hayranlar oldukça geniş bir bakış yakalama imkânına sahip oldu.

House of the Dragon Dizisinden Uzun Fragman | İZLE

YouTube video

İlk sezonu toplam 10 bölümden oluşacak dizi, ilhamını ana serinin de yaratıcısı olan George R.R. Martin’in Ateş ve Kan (Fire & Bloodkitabından alıyor. Martin, daha önce verdiği demeçlerde dizinin belirli kısımlarını izlediğini ve kelimenin tam anlamıyla yapıma bayıldığını ifade etmişti.

Yapımda Prenses Rhaenyra Targaryen karakterini Emma D’Arcy ve Prens Daemon Targaryen karakterini Matt Smith canlandırıyor. Kral Viserys rolü Paddy Considine, Alicent Hightower rolü Olivia Cooke, Otto Hightower rolü Rhys Ifans, Mysaria rolü Sonoya Mizuno, Sör Criston Cole rolü Fabien Frankel ve Prenses Rhaenys Velaryon rolü Eve Best isimleri tarafından canlandırılıyor.

House of the Dragon kısa tanıtım fragmanı

- Reklam -

Yeni Taht Oyunları yapımının yaratıcı koltuğunda Colony ve Rampage ile tanınan oturuyor. Condal bu görevi George R.R. Martin ile birlikte paylaşıyor. Orijinal serinin yönetmenlerinden Miguel Sapochnik de dizide bazı bölümleri yöneten isimler arasında bulunuyor.

House of the Dragon dizisi 21 Ağustos 2022 tarihinde HBO ve HBO Max kanalları üzerinden yayına başlayacak. Yapımın Türkiye’de resmi olarak çıkıp çıkmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Sizin diziden beklentileriniz neler? Sizce yeni spin-off, Game of Thrones’un gölgesinden çıkabilecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Gizmodo

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

cizgi roman kadin karakter gogus degisim

Çizgi Romanlardaki Kadın Karakterlerin Göğüs Büyüklüğü Son 70 Yılda Yüzde 300 Arttı

the sandman yeni fragman

Neil Gaiman’ın “The Sandman” Dizisinden Düşler ve Kâbuslar Dolu Yeni Fragman