in ,

Yeni Taht Oyunları Dizisi “House of the Dragon”un Resmi Fragmanı Paylaşıldı

House of the Dragon dizisi başlamadan önceki son fragman paylaşıldı. Game of Thrones evreni, orijinal dizinin öncesini konu alacak macerayla yolculuğuna devam ediyor.

House of the Dragon fragman
- Reklam -
- Reklam -

House of the Dragon dizisinden yeni fragman yayınlandı. Yeni Game of Thrones dizisi, kitapların ve dizinin olduğu zamandan öncesine gidecek ve Targaryen Hanedanı’nın geçmişini konu alacak.

HBO, 2022’de George R.R. Martin imzalı Game of Thrones’un ilk spin-off’u ile geri dönmeye hazırlanıyor. Orijinal serinin olaylarından yaklaşık 200 yıl önce geçen House of the Dragon, odağı tamamen Daenerys Targaryen’i dünyaya getiren Targaryen hanedanına kaydırıyor. Spin-off macerası birkaç yıldır geliştirme aşamasındaydı ve mayıs ayında ilk teaser fragmanıyla pazarlama kampanyasını başlattı.

Dizinin oyuncu kadrosunda Matt Smith, Olivia Cooke, Paddy Considine, Emma D’Arcy, Rhys Ifans ve Sonoya Mizuno gibi tanınan oyuncular yer alıyor. Game of Thrones’da olduğu gibi, House of the Dragon’un pazarlaması da serinin destansı kapsamına odaklandı ve kaynak materyalin hayranları tarafından bilinen önemli olayları anlattı. Ayrıca Targaryen’lerin sembolü de olan ejderhalarının büyük varlığını vurguladı.

- Reklam -

Game of Thrones spin-off’unun çıkışından önce, HBO Max şimdi House of the Dragon dizisi için uzun fragmanı da yayınladı. Görüntüler, Rhaenyra Targaryen’in Westeros’un Kraliçesi olma ve Demir Taht’a oturma arayışına ve ayrıca Prens Daemon Targaryen ile Kral Viserys I Targaryen arasında patlak veren bu güç üzerindeki aile kavgasına büyük bir odaklanma da dahil olmak üzere yaklaşan diziye yeni bakışlarla dolu. Elbette, beklenen fragmanda birçok ejderha da yer alıyor.

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

House of the Dragon Dizisinden Resmi Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Targaryen iç savaşı, House of the Dragon’un Dance of the Dragons (Ejderhaların Dansı) olaylarını kaynak materyalden nasıl uyarlayacağının bir göstergesi. Savaş, Kral Viserys’in Prenses Rhaenyra’yı Demir Taht’ın varisi olarak görmesiyle başlıyor. Sonuç olarak Targaryenler ve Yedi Krallık’ın çoğu taht için bir savaşa giriyor ve Targaryen ailesinin farklı birlikleri birçok ejderhayı kazanmak için kullanıyor. Ejderhaların Dansı, neredeyse tüm ejderhaların ölmesine neden olan bir olaydı.

House of the Dragon dizisi 21 Ağustos 2022 tarihinde HBO ve HBO Max üzerinden haftalık olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya başlayacak.

House of the Dragon’un yayınlanan resmi fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hugh Jackman Koala Man

Hugh Jackman, Rick and Morty Yaratıcılarının Yeni Dizisi “Koala Man”in Seslendirme Kadrosunda

Bridgerton 3. sezon

Netflix’in İzlenme Rekorları Kıran Dizisi “Bridgerton”ın 3. Sezon Çekimleri Başladı