in

HBO’nun “House of the Dragon” Dizisi Türkiye’deki Yayıncısını Buldu

House of the Dragon dizisi Türkiye’deki resmi yayıncısını buldu. Sevilen Game of Thrones yapımı, beIN CONNECT üzerinden izleyicilerle buluşacak.

house of the dragon türkiye yayın bein connect
- Reklam -
- Reklam -

House of the Dragon dizisi Türkiye’deki resmi yayıncı problemini çözdü. HBO’nun popüler yapımı ülkemizde ilk defa beIN CONNECT üzerinden yayınlanacak.

2019’daki Game of Thrones finalinden sonra hayranların gözü yeni Taht Oyunları yapımına dikilmişti. Aradan geçen üç yılın ardından serinin meraklıları kendilerini yeniden Westeros’ta bulurken Türkiye’deki izleyiciler yayın hakkı mücadelesi nedeniyle yapımı yasal yollarla izleme imkânı edinemedi.

Warner Bros. Discovery, HBO Max servisini Türkiye’de yayına sokma kararından vazgeçince hakları ortada kalan House of the Dragon, 21 Ağustos’ta yayına başladı ve bugüne dek 7 bölüm yayınladı.

- Reklam -

Dizinin ilk sezon finalini yapmasına 3 bölüm kalmışken House of the Dragon Türkiye’deki resmi yayıncısına kavuştu. beIN CONNECT, yapımın bugüne kadarki bölümlerini ve kalan üç bölümün resmi yayıncısı olacak.

House of the Dragon, Türkiye’de BeIN CONNECT Üzerinden Yayınlanacak

9 Ekim 2022 tarihinde yayınlanacak The Lord of the Tides adlı 8. bölüm, BeIN CONNECT’te yer alan BeIn SERIES SCI-FI kanalında izleyicilerin karşısına çıkacak. Yapım, ABD ile aynı anda, her Pazartesi günü saat 04.00’te Türkçe altyazılı olarak izlenebilecek.

Yapımın bugüne dek yayınlanan ilk yedi bölümü ise 7 Ekim Cuma günü platformun kütüphanesindeki yerini alacak.

house of the dragon bein connect

Böylelikle BeIN CONNECT, BluTV ile olan telif savaşını kazanmış oldu. BluTV, Warner Bros. ile birleşen Discovery ile kurduğu ortaklık ile birçok HBO yapımını yayınlama fırsatına sahip olmuştu. Bu sebeple merakla beklenen yapımın BluTV üzerinden yayınlanması daha olası görülüyordu.

- Reklam -

House of the Dragon, korsan indirme istatistiklerinde aynı dönemde yayına başlayan bir başka fantastik dizi uyarlaması olan The Rings of Power’ın bir hayli önüne geçmişti.

George R.R. Martin’in Fire & Blood (Ateş ve Kan) adlı eserinden uyarlanan dizi, Targaryen Hanedanı’nın öyküsünü konu alıyor. Game of Thrones dizisinden yaklaşık 200 yıl önce geçen yapım, Ejderhaların Dansı olarak bilinen sürece odaklanıyor.

House of the Dragon YouTube'da Yayında | İZLE

Yaratıcı koltuğunda Ryan J. Condal ve George R.R. Martin’in yer aldığı dizinin oyuncuları arasında Paddy Considine, Matt Smith, Rhys Ifans, Eve Best, Olivia Cooke, Milly Alcock, Emily Carey, Ryan Corr, Fabien Frankel ve Graham McTavish gibi isimler bulunuyor.

Siz geç gelen bu yayıncı platform hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle buluşturabilirsiniz.

Kaynak: beIN CONNECT

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Benim Beİn üyeliğim var ama yayınlanacak olan kanal açık mı emin değilim. Akşam bakayım.

  2. Avatar for ozanercan ozanercan dedi ki:

    Yasal fakat sansürlü.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

cia paris hilton soyu tükenen mamut

CIA ve Paris Hilton, Mamutları ‘Diriltecek’ Bir Teknolojiye Yatırım Yaptı

the wonder fragman florence pugh

Florence Pugh’lu Netflix Filmi “The Wonder”dan İlk Fragman Yayında