in

House of the Dragon Dizisinde Viserys Targaryen’ı Canlandıracak İsim Belli Oldu

House of the Dragon dizisinde Viserys Targaryen’ı Paddy Considine canlandıracak. Game of Thrones öncesini anlatan yapımın ayrıntıları ortaya çıktı.

house of the dragon Paddy Considine
- Reklam -
- Reklam -

Game of Thrones öncesini konu alan ve Targaryen hanesine odaklanan House of the Dragon dizisinde Viserys Targaryen karakterini Paddy Considine’ın canlandıracağı açıklandı.

Targaryen Hanesi’nin karmaşık tarihine odaklanacak olan House of the Dragon dizisi için çalışmalar devam ediyor. Geçen yıl 8. sezonuyla tartışmalı bir şekilde final yapan Game of Thrones dizisinin öncesini konu alacak yapım için yeni bilgiler ortaya çıktı. Dizi, geçen temmuz ayında karakterleri için oyuncu kadrosu arayışına başlamıştı. Devam eden COVID-19 salgınına rağmen HBO Başkanı Casey Bloys, House of the Dragon’un resmi çıkış tarihinin 2022 yılı içerisinde olacağını doğruladı.

Şimdi de Deadline’da yayınlanan bir habere göre Viserys Targaryen’ın dizide önemli bir yer oynayacağı belirtildi. Yeni kral olarak Jaehaerys Targaryen’in halefi olarak seçilse de Viserys’in yolculuğu sorunsuz bir deniz yolculuğundan uzak olacak gibi görünüyor. The Outsider yıldızı Paddy Considine, Viserys Targaryen’ı canlandırmak için seçildi. Ayrıca dizinin içeriğiyle ilgili şu bilgilere yer verildi:

- Reklam -

House of the Dragon HBO Yeni Game of Thrones Viserys Targaryen
“Paddy Considine, House of the Dragon’un 10 bölümlük ilk sezonunda, Harrenhal’daki Büyük Konsey’de, Westeros lordları tarafından Eski Kral Jaehaerys Targaryen’in yerine seçilen Kral Viserys Targaryen’ı oynayacak. Sıcak, nazik ve dürüst bir adam olan Viserys, yalnızca büyükbabasının mirasını devam ettirmek istiyor. Ama iyi adamlar her zaman büyük krallar olamazlar.”

House of the Dragon Konusu Ne Olacak?

Viserys Targaryen “sıcak, kibar ve dürüst bir adam” olarak tanımlansa da, kelimenin tam anlamıyla “Ateş ve Kan” olan bir aileye bu durumun nasıl uyacağı belli değil. House of the Dragon dizisinin Targaryen hikâyelerinde hangi konuları anlatmayı tercih edeceği de belirsiz. Bununla birlikte, dizinin Viserys’e odaklandığı doğrulanmış, ancak Ejderhaların Dansı etrafında olacak bir ilk sezon hikâyesi olasılığını ortadan kaldırıyor. Meşhur iç savaş Targaryen Hanesi’nin farklı kolları arasında yapıldı; ancak bu savaşın Viserys’in ölümünden sonra başlatıldığı düşünüldüğünde, bu özel çatışmanın House of the Dragon’un en azından ilk sezonunda gösterilmesi pek olası görünmüyor.

House of the Dragon HBO Yeni Game of Thrones Targaryen

- Reklam -

Considine, başka bir HBO prodüksiyonu olan ve 2020’de yayınlanan The Outsider’da da başrol oynamıştı. Bunun yanı sıra Netflix’in Peaky Blinders dizisi ve Hot Fuzz ile The World End gibi filmlerde de rol almıştı.

Dizile ilgili sizlerin beklentileri neler? Yorumlarınızı ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* George R.R. Martin, Game of Thrones Dizisindeki En Hoşlanmadığı Sahneyi Açıkladı

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Everfever Everfever dedi ki:

    Ben bu prequel dizileri izlemeyecektim, kinlenmiştim ama Paddy sen naaptın ya…

  2. Avatar for ulu.taborlin.kvothe ulu.taborlin.kvothe dedi ki:

    Çakma izleyicilere inat çok güzel bir dizi olacak.

  3. Avatar for MURAT_arminius MURAT_arminius dedi ki:

    Popüler dizilerde Britanyalı torpiline tam gaz devam.Başka ülkelerden iyi oyuncu yok mu?

  4. Avatar for ulu.taborlin.kvothe ulu.taborlin.kvothe dedi ki:

    GoT dizisinin oyuncularının neredeyse hepsi çok iyiydi house Of The dragonda da aynısı olur diye düşünüyorum

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sherlock Holmes 3

Sherlock Holmes Sinematik Evreni: Robert Downey Jr. Hayalini Açıkladı

GLOW 4. Sezon Netflix İptal

GLOW 4. Sezon İptal Edildi: Netflix Dizisi Sona Erdi