in

How I Met Your Father Sezon Finaline Robin Scherbatsky Karakteri Konuk Oldu

How I Met Your Father 1. sezon finali, öncül dizisinden ikonik bir karakteri konuk etti. Cobie Smulders yıllar sonra Robin Scherbatsky rolüne geri döndü.

How I Met Your Father 1. Sezon Finali robin
- Reklam -
- Reklam -

How I Met Your Father 1. sezon finali sürpriz bir isme ev sahipliği yaptı. How I Met Yor Mother’ın spin-off yapımına ikonik dizide Robin Scherbatsky karakterini canlandıran Cobie Smulders da konuk oldu.

Ted Mosby’nin inanılmaz öyküsünden sonra ekranlara taşınan How I Met Your Father 1. sezon yolculuğunu geçen günlerde tamamladı. Cobie Smulders tarafından canlandırılan Robin Scherbatsky’nin cameo rolü ise hayranlar için büyük bir sürpriz oldu. Bununla beraber dizinin yaratıcıları orijinal serinin karakterlerinin yeni yapımda tekrar yer alabileceğini de aktardı.

Ocak ayının başından bu yana ekranlarda olan HIMYM serisinin spin-off yapımı How I Met Your Father ilk sezonunu tamamladı. Yeni seri Ted Mosby’nin maceraları yerine, umutsuz bir romantik olan Sophie’nin (Hilary Duff) gençliğinde yaşadığı maceraları konu alıyor.

- Reklam -

Serinin ilk sezonu boyunca hayranlar orijinal seriye bir bağlantı olup olmayacağı konusunu merakla beklemişti. Ön gösterimler Sid ve Jesse’nin kaldığı apartmanı göstererek beklentileri yükseltmişti. Buna ek olarak HIMYM dizisi boyunca gördüğümüz The Captain ve Becky karakterlerini de yeniden ekrana taşımışlardı. Fakat görünen o ki serinin yaratıcıları en büyük sürprizi sezon sonuna bırakmış.

How I Met Your Father 1. sezon finali robin

Çarşamba günü izleyicilerle buluşan HIMYF dizisinin sezon finali orijinal serinin başkarakterlerinden Robin Scherbatsky’yi ekrana taşıdı. Cobie Smulders’ın bu rolü dizinin gidişatı içerisinde oldukça doğal bir yere sahip olduğunu söyleyen yönetmen Pam Fryman, Smulders’ın gösteride yer almasından memnun gözüküyor.

Yardımcı yapımcı Elizabeth Berger ise cameo rol için şunları söylüyor:

“Bu aslında uzun zamandır istediğimiz ve umduğumuz bir şeydi. Sophie romantik macerasının içerisinde yol alırken ve kendisini bulurken orijinal diziden oldukça önemli bir karakterle karşılaşması fikrini oldukça beğenmiştik. Robin’in kendisinden bu konuda bir yardım ve tavsiye alması muhteşem heyecan vericiydi.”

- Reklam -

How I Met Your Father 1. Sezon Finali Sonrasında Başka HIMYM Karakterleri de Yapımda Yer Alabilir

Hulu üzerinden izleyicilerle buluşan How I Met Your Father 2. sezon onayını çoktan almış durumda. Hatta serinin yapımcıları ilk sezondan daha büyük bir sezonun hayranları beklediğini de aktarıyor. Bununla birlikte birçok kişi Cobie Smulders’ın küçük rolünden sonra orijinal seriden başka oyuncuların gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Dizinin yapımcıları Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger bu fikre her zaman açık olduklarını belirtiyor.

“Bana kalırsa ekibin hepsi bu diziyi büyük bir merakla izliyor ve acaba telefonum çalar mı diye bekliyor. Ekipten başkaları için kapımız her zaman açık.”

İlk sezonu 10 bölümden oluşan dizi, 2. sezonda daha uzun soluklu bir serüvene sahip olacak. Yapımın 2. sezonu toplamda 20 bölümden oluşacak. Bununla birlikte yeni sezonun çıkış tarihi hakkında henüz bir bilgi verilmedi.

YouTube video

Siz Robin’in cameo rolü hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Entertainment Weekly

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Meksika Gotiği - Silvia Moreno-Garcia

Meksika Gotiği: Silvia Moreno-Garcia’dan Gotik Korkuya Çağdaş Bir Bakış Açısı

2022 Vedat Türkali Edebiyat Ödülleri Uzun Listeleri

2022 Vedat Türkali Edebiyat Ödülleri’nde Uzun Listeler Belli Oldu