in ,

Hilary Duff’lı “How I Met Your Father” Dizisinde 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

How I Met Your Father 2. sezon fragmanı görücüye çıktı. Hilary Duff’ın başrolünde yer aldığı dizi, 24 Ocak’ta geri dönüyor.

How I Met Your Father 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

How I Met Your Father 2. sezon fragmanı yayınlandı. HIMYM’in yeni versiyonu maceralarına hız kesmeden devam etmeye hazırlanıyor.

İlk sezonun duyurusu Nisan 2021’de gelen ve ardından hızla yol alan dizinin ilk sezonu Ocak 2022’de Hulu da başlamış ve toplam 10 bölüm sürmüştü. İlk sezon finalinde Cobie Smulders’ın da yıllar sonra Robin Scherbatsky rolüne geri dönmesi ile hareketlenen dizinin yeni sezonu için de nihayet ilk fragman paylaşıldı.

Yeni sezon için yayınlanan ilk fragman, her şeyin merkezinde yer alan arkadaşların Pemberton’s barında masa oyunları ve gece geç saatlere dek süren eğlencenin unutulmaz anlarını ortaya koyuyor. Valentina (Francia Raisa) ve Charlie (Tom Ainsley) yoğun dinamiklerine rağmen ilişkilerini sonlandırırken, ekibin geri kalanı “birini” arıyor. Görüntüler ayrıca Sophie’nin (Hilary Duff), Jesse’nin (Chris Lowell) yardımıyla araba kullanmayı öğrenmesi ve oturma odasında doğum yapıyormuş gibi görünen Meghan Trainor’un konuk oyuncu olarak yer alması gibi bazı adrenalin yüklü anları gösteriyor. Bu arada Josh Peck’in yinelenen rolünü yeniden üstlenmesini ve Sex and the City yıldızı John Corbett’in Sophie’nin son sevgilisi olarak görüneceği de ortaya çıkıyor.

- Reklam -

Yayınlanan fragmana hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz:

How I Met Your Father 2. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

How I Met Your Father’da aynı zamanda Suraj Sharma, Tien Tran ve Kim Cattrall da rol alıyor. İlk sezonun Sophie’nin kariyerini çevreleyen büyük bir uçurumla sona erdiği için 2. sezona sarkan bolca malzeme var. Naomi Reisberg (Tessa Auberjonois) Sophie’ye galerisinde fotoğraflarını sergileme şansı vermesi sonrası karakterin Jesse’nin samimi bir çekimine inerek en sergilenmeye değer resmi seçmesi de gerekiyor.

Fragmanın yanı sıra dizinin yeni sezon posteri de paylaşıldı. Aşağıdan göz atabilirsiniz.

- Reklam -

How I Met Your Father 2. Sezon Poster

Başarılı dizi How I Met Your Mother’daki olaylardan birkaç yıl sonra geçen bu dizinin eleştirel beğeni toplaması, hatta iki Primetime Yaratıcı Sanatlar Emmy Ödülü kazanması sonrası uzun bir süre boyunca devam etmesi bekleniyor. 10 bölümden oluşacak 2. sezon, 24 Ocak 2023 itibarıyla yayınlanmaya başlayacak. Bölümler haftalık olarak gelecek.

How I Met Your Father‘ın ilk sezonunu izlemiş miydiniz? İzlediyseniz nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2023 Golden Globes Kazananları / Altın Küre

2023 Golden Globes Kazananları Belli Oldu: İşte 80. Altın Küre’ye Damga Vuranlar

Lucky Hank Dizisi İlk Bakış | İZLE

Better Call Saul ve Breaking Bad Ekibinden, Bob Odenkirk’ün Başrolünde Yer Aldığı Yeni Dizi “Lucky Hank”e İlk Bakış