in

How I Met Your Father Dizisinde Çıkış Tarihi Belli Oldu

How I Met Your Father çıkış tarihi açıklandı. HIMYM dizisinin spin-off’u olarak geliştirilen yapımın başrolünde Hilary Duff yer alıyor.

How I Met Your Father Dizisi Çıkış Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

How I Met Your Father dizisi için çıkış tarihi belli oldu. Ünlü sit-com How I Met Your Mother’ın spin-off serisinde prömiyer vakti netleşti. Yapım 2022 yılının ilk ayında Hulu platformu üzerinden yayınlanacak.

Geçen hafta ilk fotoğrafı paylaşılan How I Met Your Father dizisinin beklenenden çok daha önce izleyicilerle buluşacağı ortaya çıktı. Disney tarafından satın alınan dijital yayın platformu Hulu’da ekrana gelecek yapımın ilk bölümü 18 Ocak 2022 tarihinde yayında alacak.

Haber, dizinin sosyal medya hesapları üzerinden oyuncuların yer aldığı kısa ve esprili bir video eşliğinde duyuruldu. İkonik How I Met Your Mother dizisindeki Sıkı Dur! (Wait for It) repliğine gönderme yapan tanıtımı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

- Reklam -
YouTube video

How I Met Your Father Dizisi Beklenenden Daha Erken Bir Tarihte Yayına Başlıyor

İlk olarak Carter Bays ve Craig Thomas imzalarıyla 2005 yılında yayına başlayan HIMYM dizisi, toplamda 9 sezon ve 208 bölüm boyunca milyonlarca izleyiciye ulaşmayı başarmıştı. Toplamda 10 Primetime Emmys kazanan yapım, bugünkü sit-com kültürünün oturmasında da dikkat çekici bir yere sahip olmuştu.

Şimdi ise HIMYM ruhunu yaşatan yeni bir spin-off serisi izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor. Öncülü ile benzer bir formatta ilerleyecek yapımın yaratıcılığını Isaac Aptaker (Love, Simon) ve Elizabeth Berger (This is Us) ikilisi üstleniyor.

Oyuncu kadrosunda Hilary Duff, Kim Cattrall, Josh Peck, Christopher Lowell, Francia Raisa, Suraj Sharma, Tom Ainsley, Ashley Reyes, Tien Tran ve Daniel Augustin gibi isimlerin yer aldığı yapım, günümüzün modern ilişki kavramını ele almayı hedefliyor.

How I Met Your Father Dizisi

A Cinderella Story ve The Perfect Man ile tanınan Hilary Duff’ın Sophie karakteriyle başrolde yer alacağı yapımda, New Yorklu bir arkadaş grubunun aşk ve arkadaşlık hikâyeleri konu alınacak.

- Reklam -

Öncül dizinin tamamen beyazlardan oluşan oyuncu kadrosuna kıyasla yeni yapım çeşitlilik ve kapsayıcılık standartlarına uygun bir formata sahip olacak. Raisa ve Sharma, farklı etnik kökenlerdeki karakterlere hayat verecek. Tran’ın karakteri ise bir LGBTQ+ birey olacak.

Çocuklarına “babalarıyla nasıl tanıştığının” hikâyesini anlatacak olan Sophie’nin yaşlı hâlini ise Sex and the City dizisindeki Samantha Jones karakterini canlandıran Kim Cattrall oynayacak.

Dizinin 1. sezonu toplamda 10 bölümden oluşacak ve seri haftalık olarak yayınlanacak.

Sizin bu yeni yapımdan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Black Panther 2 Çekimleri Tamamlandı

Black Panther 2 Çekimleri Başrolün Yaralanması Sebebiyle Durduruldu

mars kolonileri dünya isyan

Gelecekte Mars Kolonileri, Dünya’ya Karşı Ayaklanabilir: Yeni Araştırma İsyan İhtimalini Değerlendirdi