in

How I Met Your Father Kadrosundan İlk Fotoğraf Paylaşıldı

How I Met Your Father dizisi çalışmaları başladı. Hulu için hazırlanan yapımın başrol oyuncularının bir arada bulunduğu ilk fotoğraf paylaşıldı.

How I Met Your Father Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

How I Met Your Father dizisi kadrosundan ilk fotoğraf yayınlandı. Merakla beklenen How I Met Your Mother spin-off’u için çalışmalar başladı.

Carter Bays ve Craig Thomas tarafından yaratılan ve 2005’te yayınlanmaya başlayan How I Met Your Mother, 9 sezon boyunca macerasına devam etti ve her sezonu oldukça iyi izlenme oranına ulaştı. Birbirine sıkı sıkıya bağlı bir grup arkadaşın ardından dizi, aslında çocuklarına anneleri ile tanışma hikâyesini anlatan Ted Mosby ile ilgiliydi. Karakter Bob Saget tarafından seslendirildi ve Josh Radnor tarafından canlandırıldı. Dizinin başrollerinde ayrıca Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan, Jason Segel ve Colbie Smaulders da rol aldı.

2014 yılında final veren yapım, şimdi yıllar sonra yeniden farklı bir kadroyla hayata geçmeye hazırlanıyor. How I Met Your Father adıyla çıkacak olan ve ilk olarak geçen nisan ayında duyurulan yapım, benzer bir yolu takip edecek. Bu sefer Sex and the City’den Kim Cattrall, Hilary Duff’ın karakteri Sophie’nin anlatıcısı ve yaşlı versiyonu olarak görev yapacak.

- Reklam -

How I Met Your Father Dizisi Öncülü HIMYM’yi Takip Edecek

How I Met Your Father How I Met Your Mother

Hulu’da yayınlanacak olan dizinin başrollerinde Hilary Duff ile birlikte Chris Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran ve Suraj Sharma yer alacak. Yapım ayrıca günümüze de uygun olarak flört uygulamaları, sosyal medya ve daha modern konuşmalarla çeşitlendirilecek. Böylece olay örgüsünü etikleyen popüler formatı da güncelleyecek.

Her ne kadar dizinin çekimlerinin ne zaman başlayacağı veya ne zaman çıkacağı henüz bilinmezken, Variety sette bir araya gelen oyuncu kadrosunun ilk fotoğrafını paylaştı. Yeni yayınlanan fotoğrafta, gece Brooklyn Köprüsü’nde duran Hilary Duff, Chris Lowell, Tom Ainsley, Tien Tran, Francia Raisa ve Suraj Sharma’dan oluşan oyuncu kadrosunu gösteriyor.

Hayranlarının hatırlayacağı üzere How I Met Your Mother’da yaşlı Ted, 2030 yılında yaşananları anlatırken, dizinin asıl bölümü yayınlandığı yıllarda geçiyordu. Eğer HIMYF de aynı yolu takip edecekse, Cattrall’ın Sophie’si bir kez daha uzak tarihlerden bir hikâyeyi bizlere anlatabilir. Bu da dizinin güncel kalması adına mantıklı bir zemin hazırlayabilir.

- Reklam -

How I Met Your Father Dizisi oyuncu kadrosu

HIMYM’ye göre daha çeşitli bir oyuncu kadrosuna sahip olan How I Met Your Father’ın ne zaman yayınlanacağı resmi olarak açıklanmasa da, 2022 yılı içerisinde Hulu’da olacağı tahmin ediliyor.

How I Met Your Father dizisini de izlemeyi düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for kivoethe kivoethe dedi ki:

    Maalesef aşırı ön yargılı yaklaşacağım. Tutan bir markanın ekmeğini yeme çabası gibi duruyor ama umarım yanılırım.

    Bir de o dönemin ruhunu taşıması çok zor diye düşünüyorum. HIMYM gibi bir yapım bu devirde mutlaka “aşırı cinsiyetçi” olmakla suçlanır. Bu dizi de güvenli sularda yüzecektir diye tahmin ediyorum. Sjw’lerin medyayı ele geçirdiği günlerde, bu kadar ana akıma hitap eden bir diziyi HIMYM kadar gevşek ve rahat bir şekilde bize sunmazlar maalesef. O zaman da ne anladım ben o işten…

    Dediğim gibi, umarım yanılırım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Birinci Tekil Şahıs - Haruki Murakami

Haruki Murakami, Bu Defa Öyküleri ile Raflarda: Birinci Tekil Şahıs

Asteroid City Çekimleri - Wes Anderson

Wes Anderson’ın Yeni Yıldızlar Geçidi Filmi “Asteroid City”de Çekimler Noktalandı