in ,

How I Met Your Father Dizisinden İlk Fragman Paylaşıldı

How I Met Your Father dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. HIMYM’in yeni versiyonunun başrolünde Hilary Duff ve Kim Cattrall yer alıyor.

How I Met Your Father fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

How I Met Your Father fragmanı paylaşıldı. How I Met Your Mother’ın spin-off projesi olarak duyurulan yapım gittikçe yaklaşıyor.

Yeni macera, 2005’te başlayan ve 2014 yılında sonlanan, toplamda 9 sezon süren CBS dizisi How I Met Your Mother’ın bağımsız bir devamı niteliğini taşıyor. Başrollerinde Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris ve Alyson Hannigan’ın yer aldığı dizi, Ted Mosby’nin (Radnor) romantik maceralarını ve onun gelecekteki çocuklarına anneleriyle ilk nasıl tanıştıklarının hikâyesini anlatıyordu. Her ne kadar HIMYM finali izleyiciler ve eleştirmenler tarafından iyi karşılanmasa da, genel olarak çok sevildi.

How I Met Your Father da aslında aynı dizinin sadece cinsiyet değiştirilmiş bir versiyonu olarak karşımıza çıkacak. Bu sefer Hilary Duff’ın oynadığı Sophie karakterinin yaşlı versiyonu (Kim Cattrall) çocuklarına babalarıyla nasıl tanıştığını anlatacak. Dizide ayrıca Sophie’nin New York’ta aşk arayışını bulmasına yardımcı olan arkadaş grubu olarak Chris Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran ve Suraj Sharma yer alıyor. Dizinin yaratıcıları ise This Is Us’tan iki senarisi olan Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger.

- Reklam -

İlk olarak Nisan 2021’de geleceği söylenen maceranın ilk fragmanı da kısa süre önce yayınlandı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

How I Met Your Father Fragmanı | İZLE

YouTube video

Kasım ayı başında yayınlanan ilk fotoğrafa ek olarak yaklaşık 1 buçuk dakikalık fragman, izleyicilere çok daha fazlasını ve olay örgüsünü sunuyor. The Grass Roots’un “Sooner or Later” adlı klasik şarkısı eşliğinde gelen fragman, izleyicilerin dizide karşılaşacakları yeni tuhaf karakterlere kısa bir genel bakış da sunma imkanı tanıyor. Ek olarak, Sophie’nin New York flört sahnesinde yaşayacağı pek çok feci karşılaşmanın kısa bir özetini veriyor.

- Reklam -

How I Met Your Father, geçen ay da açıklandığı gibi 18 Ocak 2022 tarihinde yayınlanmaya başlayacak. Hulu’da yayınlanacak dizinin bölümleri haftalık olarak sunulacak.

How I Met Your Father’ın yayınlanan ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Sizce HIMYM kadar tutacak bir proje olacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for EzbenderTheSword EzbenderTheSword dedi ki:

    HIMYM’ın 9 sezonunu da baştan sonra kaç kez izledim bilmiyorum bile. Hala açar açar izlerim bazen sadece seslerini duyayım diye, o kadar yani.
    HIMYM’ı da Friends i de daha iyi oyuncularla daha iyi senaryo ile çeksen de aynı tat tekrar zor… Yakalaşamazlar bile çünkü hep kıyas altında kalırlar.
    Ha aynı kadro aynı senaristlerle belki nostalji tadında olur şu anda bizde Leyla ile Mecnun da olduğu gibi…
    Onun dışında çok zor ha izlenir eğlenilir ama gölgede kalmaya mahkumdur. En azından ben öyle düşünüyorum :grinning_face_with_smiling_eyes:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Doctor Strange Sorcerer Supreme

Doctor Strange Sonrası Yeni Sorcerer Supreme Belli Oldu

The Witcher 2. Sezon Bölümleri Yayında

The Witcher 2. Sezon Bölümleri Yayında: Netflix Dizisi Macerasına Devam Ediyor