in

Hugh Jackman, Rick and Morty Yaratıcılarının Yeni Dizisi “Koala Man”in Seslendirme Kadrosunda

Hugh Jackman, Koala Man ile animasyon dünyasına geri dönüyor. Ünlü aktör Rick and Morty yaratıcılarının yapımcılığını üstlendiği dizide rol alacak.

Hugh Jackman Koala Man
- Reklam -
- Reklam -

Hugh Jackman, Koala Man animasyon dizisinde başrolde yer alacak. Rick and Morty yaratıcılarının yapımcılığını üstlendiği yeni Hulu yapımında iddialı isimler bulunuyor.

YOLO: Crystal Fantasy ve Smiling Friends gibi yapımlarla tanınan Michael Cusack tarafından geliştirilen animasyon komedi dizisi, Avustralya’nın banliyö kasabası Dapto’da geçiyor ve kendi kasabasında küçük suçlarla, kötü beyinlerle ve doğaüstü korkularla savaşmaya başlayan orta yaşlı bir baba olan Kevin’in etrafında dönüyor. Michael Cusack ayrıca Koala Man’in seslendirme kadrosuna Kevin karakteriyle liderlik ediyor.

Koala Man’in geliştirme süreci ilk olarak 2021’in başlarında, Hulu’nun Rick and Morty’nin ortak yaratıcısı Justin Roiland’ın yanı sıra Dedektif Pikachu’nun ortak yazarları Dan Hernandez ve Benji Samit ile birlikte yürütücü yapımcı olarak yer alacağı 8 bölümlük bir siparişle projenin haklarını aldığı zaman duyuruldu. Hernandez ve Samit aynı zamanda animasyon yapımının sorumlu isimleri arasında yer alıyorlar.

- Reklam -

Hugh Jackman, Koala Man Dizisinde Big Greg Karakterini Seslendirecek

Koala Man

Roiland, popüler Adult Swim animasyon dizisinin gelecek sezonlarını ve 3. sezonunu henüz yayınlamış olan ve şimdiden yeni sezon için yeşil ışık yakmış olan bir diğer Hulu yapımı Solar Opposites’in gelecek sezonları adına çalışmakla oldukça meşguldü. Bu nedenle bir süredir Koala Man’in geliştirilme süreci de büyük ölçüde sessizliğe büründü. Hulu kısa süre önce, bu yılki San Diego Comic-Con için Koala Man’e ilk bakışı içeren tam panel programını açıkladı. Şimdi de diziden nelerin geleceği hakkında heyecan verici haberlere sahip.

Dizinin San Diego Comic-Con’daki etkinliğinden önce Hulu, Hugh Jackman’ın Koala Man seslendirme kadrosuna katıldığını Twitter hesabı üzerinden duyurdu. Eski Wolverine yıldızı, yeni macerada Dapto’nun Belediye Meclisi’nin başkanı ve eski bir balık tutma şovunun sunucusu olan Big Greg adlı bir karakteri seslendirecek.

koala man hugh jackman twitter

- Reklam -

 

Şu an için çıkış tarihi açıklanmamış olan Koala Man’in, San Diego Comic-Con paneli sırasında gelmesi beklenen fragmanı ile ne zaman yayınlanacağı da duyurulacak. Animasyon dizisinin, ülkemizde hizmet vermeyen Hulu yerine Disney+ Türkiye üzerinden gösterileceği tahmin ediliyor.

Hugh Jackman’ın Koala Man’in kadrsounda yer alması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

errol musk sperm bagis

Elon Musk’ın Babası, ‘Yeni Elon Musk’lar Dünyaya Getirmek için Kendisinden Sperm Bağışı İstendiğini Açıkladı

House of the Dragon fragman

Yeni Taht Oyunları Dizisi “House of the Dragon”un Resmi Fragmanı Paylaşıldı