in ,

Hunter x Hunter Animesi 10. Yılını Özel Bir Çizimle Kutladı

Hunter x Hunter animesi 10 yaşında! Yoshihiro Togashi’nin baş yapıtından uyarlanan ve 2011’de başlayan yeni anime serisi, yıldönümünü özel bir çizim ile kutladı.

Hunter X Hunter Anime 10 Yaşında
- Reklam -
- Reklam -

Hunter x Hunter animesi 10. yılını kutluyor. Yoshihiro Togashi’nin baş yapıtı yeni yaşının yıldönümünü özel bir çizimle onurlandırdı.

2018’den itibaren uzun bir araya giren seri, dünya çapında hayran kitlesini büyütmeye devam ediyor. Hâlâ yeni bölümleri bekleyen hayranlar animenin 10. yılına özel bir görsel hazırlayarak ünlü serinin yıldönümünü kutladı.

Uzun yıllardır karakterlere hayat veren serinin seslendirme sanatçıları 10. yıla özel mesaj yayınladı.

- Reklam -

Gon Freecss karakterinin seslendirmeni Megumi Han 10. yılı şu sözlerle kutladı:

“Hunter x Hunter benim için bir başlangıç noktası ve her zaman öyle olacak. Bu noktadan başlamama izin verilmesinin üzerinden 10 yıl geçti. Seri sayesinde hayatta çok değerli şeylerle karşılaştım. Bu, serinin bu şekilde ilerlemesini sağlayan sizler sayesinde oldu. Şimdiye kadar gerçekleşen her şey için sizlere teşekkür etmek istiyorum.”

Killua Zoldyck karakterinin seslendirmenliğini yapan Mariya Ise ise şu ifadelerde bulundu:

“14 yaşımda Hunter x Hunter’la karşılaşmam sayesinde şu an hayatıma ses sanatçısı olarak devam ediyorum. 14 yaşında Killua’nın hayranı olan kız, 24 yaşında onun seslendirmeni oldu… Rüya gibi bir hikâye. O zamandan beri başka bir 10 yıl daha… Umarım seri yıllar boyu sevilmeye devam eder. 10. yıl kutlu olsun!”

Görsel Shonen Jump News Twitter hesabında paylaşıldı.

Hunter X Hunter Animesi 10 Yaşında

Hunter x Hunter Anime Serisi Manganın Durumuna Göre Devam Edebilir

1998’de Weekly Shonen Jump dergisinde yayımlanmaya başlayan Hunter x Hunter mangasının ilk anime uyarlaması 1999’da, ikinci anime uyarlaması 2011’de yapıldı.

- Reklam -

148 bölüm süren ikinci uyarlama yayınlanalı 10 yıl oldu. Hayranlar 10. yıldönümüne özel çeşitli görsel ve resimler paylaşırken, manganın hâlâ devam etmemesi yine gündem oldu.

Seriyi takip edenlerin bildiği üzere mangaka Yoshihiro Togashi’nin sağlık problemleri sebebiyle manga 2006’tan beri düzenli yayınlanamadı. Mangadan son bölüm Kasım 2018’de yayınlandı ve hâlâ devam etmesi bekleniyor.

Yine de yayının araya girmesi, manganın popülerliğini kaybettirmedi. Seri, şimdiye kadar dünya çapında 80 milyon kopya satmayı başardı.

Hunter x Hunter anime

Seri, 12 yaşındaki Gon Freecss’ın babası Ging Freecss’ı bulmak için bir Avcı olma çabasını konu alıyor. Bu süreçte Avcı olan ve onunla tecrübelerini paylaşan birçok karakterle karşılaşıyor.

Naruto ve Jujutsu Kaisen gibi ünlü serilerin yazarlarına ilham olan Hunter x Hunter, shonen türünün önemli örneklerinden. Seri, One Piece ve Bleach sevenler tarafından kaçırılmayacak bir anime olma özelliği taşıyor.

Seriyi takip ediyor musunuz? Anime ya da manga hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Togaşi’nin hastalığı sebebiyle serinin finalini asla göremeyeceğiz sanırım. En son 2018’de dönüp 10-15 sayı verip kaçmıştı diye hatırlıyorum.

  2. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    İlk anime serisini, çizgi hatlarından dolayı daha çok seviyorum. 90’ların anime dizilerinin ve filmlerinin, çizimleri açısından yeri ayrı gönlümde :upside_down_face:

  3. Avatar for Chikyujin Chikyujin dedi ki:

    Bu animenin en sevdiğim yanllarından birisi; iş dünyayı kurtarmaya geldiğinde çocukların kenara çekilip büyüklerin süper kötüler ile dövüşmesi.

  4. Avatar for Lorien_archers Lorien_archers dedi ki:

    Yok mu bi Sanderson tamamlasa şu seriyi. Güzelim manga ve dolayısıyla anime yarim kaldı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mustafa Kemal Atatürk Filmi başrol aras bulut iynemli

Mustafa Kemal Atatürk Filmi Geliyor: Sır Gibi Saklanan Projede Başrol Açıklandı

the last duel Ben Affleck Matt Damon öpüşme sahnesi

The Last Duel: Ben Affleck ve Matt Damon’ın Öpüştüğü Sahne Neden Çıkartıldı?