in , ,

Guardians of the Galaxy Spin-Off’u “I Am Groot”tan ilk Fragman Geldi

I Am Groot fragmanı yayınlandı. Guardians of the Galaxy evreninin en sevilen karakterlerinden Groot’a odaklanacak yapım Disney+ üzerinden izleyiciyle buluşacak.

I Am Groot Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

I Am Groot fragmanı paylaşıldı. Guardians of the Galaxy spin-off’u Baby Groot’u geri getirmeye hazırlanıyor.

Marvel Studios, bu yılki Comic-Con’da I Am Groot’un ilk fragmanını yayınladı. Seri, Galaksinin Koruyucuları filmlerinde Vin Diesel tarafından seslendirilen Groot karakterini takip edecek beş bölümlük bir animasyon dizisi olarak gelecek. İlk başlarda suç ortağı Rocket Racoon (Bradley Cooper) tarafından anlaşılabilen bir deyim olan “Ben Groot’um” ifadesini kullanarak konuşabilen, duyarlı ve yaşayan bir ağaç olan Groot, 2014’te sinemalara gelen ilk filminin sonunda arkadaşlarını korumak için yaptığı asil fedakarlıktan sonra hayatını kaybetmiş ancak devam filminde Baby Groot olarak izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

I Am Groot, Disney Plus’ın bu yıl içinde gelecek özel bir tatili bölümünü de içerecek olan genişletilmiş Galaksinin Koruyucuları içeriğinin yalnızca bir parçası. Tamamı Kirsten Lepore tarafından yönetilen beş kısa film, fotogerçekçi bir şekilde canlandırıldı ve 10 Ağustos 2022’de Disney+ kütüphanesindeki yerini almaya başlayacak. Bölümler, Baby Groot’un filmlerde gösterilmeyen ekran dışı sahnelerinde neler yaptığı konusunu ele alacak ve farklı maceralarını anlatacak. Dizinin seslendirme kadrosunda Vin Diesel ve Bradley Cooper, Groot ve Rocket rollerini yeniden canlandırıyorlar.

- Reklam -

San Diego Comic-Con 2022’de Marvel Studios, animasyon departmanında yaklaşan projelerini paylaşan bir sunuma ev sahipliği yaptı. Etkinlik sırasında I Am Groot’un ilk resmi da fragmanını yayınladılar. Hemen aşağıdan yayınlanan fragmanı izleyebilirsiniz.

I Am Groot Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

İlk fragman, James Gunn’ın Galaksinin Koruyucuları filmlerindeki mizahı daha farklı bir şekilde yansıtıyor. Gösterilen sahnelerin büyük bir kısmı, Pixar’ın 1998’de yayınlandığı Bir Böceğin Yaşamı animasyonunun ortamına oldukça benziyor. Fragmanda yer alan şakalar ve genel tonu, filmin hedeflenen izleyici yaşının ne olduğunu ortaya koyuyor. Karakterin tanıtıldığı 13 yaş üzeri filmlerinden ziyade daha çok çocuklara yönelik olacakmış gibi duruyor.

- Reklam -

Groot’un genç yetişkin halinin yer alacağı Guardians of the Galaxy Vol. 3 filmi ise 5 Mayıs 2023 tarihinde vizyonda oalcak.

I Am Groot’un fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    Kafayı yedim desem.Aşırı iyi gözüküyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

What If 3. sezon onayı

What If…?’in 3. Sezonu Onaylandı ve 2. Sezonun Çıkış Tarihi Belli Oldu

Rasim Ozdenoren vefat

7 Güzel Adam’ın Yaşayan Son Temsilcisi Rasim Özdenören Aramızdan Ayrıldı