in ,

American Crime Story’nin Impeachment Adlı Yeni Sezonundan Fragman

Impeachment: American Crime Story 3. Sezon fragmanı paylaşıldı. Popüler suç dizisi yeni bölümlerinde Monica Lewinsky skandalına odaklanacak.

Impeachment: American Crime Story 3. Sezon fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Impeachment adlı American Crime Story 3. Sezon fragmanı paylaşıldı. Ryan Murphy’nin FX antoloji serisinin ilk iki sezonunda ele alınan OJ Simpson davası ve Gianni Versace’nin öldürülmesinin belgelenmesinden sonrası, sıra Monica Lewinsky ve Linda Tripp buluşmasında.

American Crime Story’nin 3. sezonu olan Impeachment, Monica Lewinsky’nin Başkan Bill Clinton ile olan ilişkisini ve bunun ortaya çıkması ile 20. yüzyılın en büyük siyasi skandallarından birini konu edinecek. Dizide Lewinsky’yi Beanie Feldstein canlandıracak. Murphy’nin başrol oyuncusu Sarah Paulson ise Lewinsky’nin ilişki hakkındaki itirafını kaydeden kadın Linda Tripp’i oynayacak.

Yapımda Bill Clinton’ı Clive Owen, Hillary Clinton’ı ise Edie Falco canlandıracak. Ayrıca oyuncu kadrosunda tüm bu isimlerin yanında dışında Colbie Smulders, Margo Martindale, Billy Eichner, Judith Light, Anthony Green, Elizabeth Reaser ve Annaleigh Ashford gibi oyuncular yer alıyor. Aslında ilk olarak Impeachment’ın American Crime Story’nin 4. sezonu olması planlanıyordu. Ancak 3. sezon için düşünülen proje rafa kaldırılınca yerine Impeachment alındı. Yine de proje ilk duyurulduğunda tarihler 2017’yi gösteriyordu ve o günden bu yana sürüncemede kaldı. Şimdi nihayet beklenen sezon geliyor.

- Reklam -

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Impeachment: American Crime Story 3. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

Yayınlanan fragmanda Beanie Feldstein’ın Monica Lewinsky karkaterinden Sarah Paulson’ın Linda Tripp’ine kadar tüm karakterler yer alıyor. 2 dakikalık fragmanda yaşanan olaylara genel bir bakış açısı sunuluyor. Sezon için yapılan açıklama metninde şu cümleler yer alıyor:

“Impeachment: American Crime Story, bir yüzyılı aşkın süredir bir ABD Başkanının ilk görevden alınmasına yol açan ulusal krizi, olayların merkezindeki kadınların gözünden inceliyor: Monica Lewinsky, Linda Tripp ve Paula Jones. Üçü de yıpratıcı partizan kin, değişen cinsel politikalar ve değişen medya ortamı sırasında kamuoyunun dikkatini çekiyor.”

Skandalın tamamı siyaset dünyasının büyük bir kısmı tarafından görüldü. Özellikle medya bu olay sırasında Lewinsky’ye sırtını döndü. Ancak son yıllarda bu tepki yeniden değerlendirildi.

- Reklam -

Dizinin yaratıcı ismi olan Ryan Murphy, ilk sezonda da buna benzer bir şey yapmıştı. Simpson, kamuoyunun gidişatını, Paulson tarafından da oynanan kötü niyetli savcı Marcia Clark lehine çeviriyor. Murphy, hikâyesinin doğru bir şekilde anlatıldığından emin olmak için Lewinsky’ye her suçlama senaryosuna danıştığını açıkladı. Haliyle dizinin genel anlatısını Clinton’ınkinden uzaklaştırarak Monica’nınkine odaklayacağını da söyledi.

Yeni sezon, 7 Eylül 2021 tarihinde ilk bölümüyle FX üzerinden yayınlanmaya başlayacak.

Impeachment: American Crime Story 3. Sezon için yayınlanan fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Lord of The Rings 2. Sezon

The Lord of The Rings 2. Sezon Çalışmaları Hız Kesmiyor: Hazırlıklar İngiltere’de Devam Edecek

Roland Barthes'ın Yazarın Ölümü - Laura Seymour | Haftanın Kitabı #186

Roland Barthes’ın Yazarın Ölümü – Laura Seymour | Haftanın Kitabı #186