in

AMC’nin Vampirle Görüşme Dizisi Henüz Yolun Başındayken 2. Sezon Onayı Aldı

Interview with the Vampire 2. sezon onayı aldı. AMC’nin Anne Rice romanlarından uyarladığı yeni Vampirle Görüşme dizisi, güven veren bir başlangıç yaptı.

Interview with the Vampire 2. sezon onay
- Reklam -
- Reklam -

Interview with the Vampire 2. sezon onayı alarak başladı. AMC ekranlarında izleyicilerle buluşan yeni Vampirle Görüşme dizisi, ilk bölümü yayına çıkmadan hemen önce gelecek sezonu garantiledi.

Geçen aralık ayında yaşamını yitiren Anne Rice tarafından yaratılan Vampir Günlükleri (The Vampire Chronicles) adlı roman serisinin ilk basamağı olan Vampirle Görüşme (Interview with the Vampire), daha önce Neil Jordan yönetmenliğinde beyaz perdeye taşınmıştı. 1995 tarihli filmin oyuncu kadrosunda Tom Cruise, Brad Pitt, Kirsten Dunst ve Antonio Banderas gibi ikonik oyuncular yer almıştı.

AMC kanalı, Anne Rice eserlerini ekrana taşıma haklarını satın aldıktan sonra ilk olarak 1976’da yayımlanan kitabı yeni bir bakışla ekrana taşımak için harekete geçti.

- Reklam -

2 Ekim 2022 tarihi itibarıyla ilk iki bölümü yayınlanan Interview with the Vampire dizisi, henüz başlarken devam sezonunu garantilemeyi başardı.

2. Sezon Onayı Alan Interview with the Vampire, AMC’nin En Güvendiği İşler Arasında

AMC Networks, yeni sezonun açılışı hakkında düzenlediği panelde kanalında yayınlanacak birçok içeriğe dair bilgi verdi. Etkinliğin en çok ilgi çeken tarafı ise Vampirle Görüşme hakkındaki 2. sezon haberi oldu.

Bir Anne Rice Evreni kurmak isteyen AMC, aynı zamanda yazarın Mayfair Witches serisini de ekrana taşımaya hazırlanıyor.

Interview with the Vampire 2. sezon onayı amc

Emmy ödüllü Rolin Jones’un başında olduğu Vampirle Görüşme dizisinde Louis de Pointe du Lac rolü Jacob Anderson (Game of Thrones), Lestat de Lioncourt karakteri Sam Reid (Belle) tarafından canlandırılıyor.

Dizide yer alan oyuncular arasında Eric Bogosian, Chris Stack, Bailey Bass, Kalyne Coleman, Vivtoria Harris, Maura Grace Athari, Jeff Pope ve Rachel Alana Handler gibi isimler bulunuyor.

AMC Networks’ten Dan McDermott, yapıma dair şunları kaydetti:

- Reklam -

“Mark ve Rolin, Anne Rice’ın Vampirle Görüşmesi’nin zengin ve canlı dünyasını harika bir şekilde ortaya koydular. Onlardan inanılmaz şekilde gururluyuz. Set yapımından prodüksiyon tasarımına, kostümlere ve daha fazlasına dek hiçbir ayrıntı gözden kaçmadı. Bu muhteşem kadro, bizi bu karakterlere ve onların insanlığına duygusal olarak bağlayan güçlü performanslar sunuyor.”

Interview with the Vampire dizisi vampirle görüşme yeni

McDermott serinin geleceğine dair ise şöyle konuştu:

“Bu hikâye devam edeceği için heyecanlıyız. Anne Rice’ın muhteşem eserinin ruhunu yakalayan büyüleyici hikâyeler ve karakterler, tüm bir evrenin yalnızca başlangıcı.”

Dizinin 3. bölümü 9 Ekim 2022 tarihinde yayınlanacak.

Siz AMC’nin bu kararı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Forbes

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jurassic World yönetmeni açıklama

Jurassic World’ün Yönetmeni: “Jurassic Dünyası Doğası Gereği Seri Hâline Getirilemez, Tek Bir Film Yapılmalıydı”

smile izlenme rakamları gişe

“Smile” Hafta Sonu Açılış Rakamlarıyla Amerika Gişesinin Zirvesine Oturdu