in

AMC’nin “Vampirle Görüşme” Dizisinden İlk Bakış Fotoğrafları Yayınlandı: İşte Lestat ve Louis

Interview with the Vampire dizisi için ilk bakış görselleri yayınlandı. AMC’de yayınlanacak Anne Rice uyarlaması yapım 2022 yılı içinde izleyici ile buluşacak.

Interview with the Vampire dizisi ilk bakış
- Reklam -

Interview with the Vampire dizisi için ilk bakış görselleri paylaşıldı. AMC kanalında yayınlanmaya hazırlanan yeni Vampirle Görüşme uyarlaması uzun zamandır merakla bekleniyordu.

Aralık 2021’de hayatını kaybeden Anne Rice tarafından kaleme alınan ve Vampir Günlükleri adlı roman serisinin bir parçası olan Vampirle Görüşme, daha önce ünlü bir sinema filmine de konu olmuştu. Neil Jordan’ın yönettiği 1995 tarihli Interview with the Vampire filminde Tom Cruise, Brad Pitt, Kirsten Dunst ve Antonio Banderas gibi isimler yer almıştı.

Serinin televizyon uyarlaması için ise çalışmalar uzun süredir devam ediyordu. 2020 yılında eserlerin haklarını almayı başaran AMC, bir süredir adaptasyon çalışmalarını hızlandırmıştı.

- Reklam -

Nihayetinde hayranlar serinin ikonik karakterlerine ilk bakış atma fırsatına kavuşuyor. 2022 yılı içerisinde yayınlanması beklenen Vampirle Görüşme dizisinden tanıtım görselleri yayınlandı.

Interview with the Vampire İlk Bakış Görselleri Tanıdık Karakterleri Ekrana Taşıyor

Daha önce Super Bowl etkinliğinde çok kısa gösterilen karakterler, şimdi AMC tarafından resmi olarak paylaşıma sunuldu. Dizide Lestat’ı Belle’deki John Davinier rolüyle tanınan Sam Reid, Louis’i ise Game of Thrones’un Gri Solucan’ı Jacob Anderson canlandırıyor.

Yapımdan yayınlanan fotoğraflar, dizinin başkarakterleri Lestat ve Louis’in farklı zaman dilimlerindeki hâllerini gözler önüne seriyor. Lestat de Lioncourt ve Louis de Pointe du Lac bir fotoğrafta New Orleans sokaklarında gezintideyken, bir başkasında şık kıyafetlerle bir baloda gözüküyorlar. Louis bir başka karede açık hava kulübünde kumar oynarken bir başkasında müzikal performansa olan ilgisini gösteriyor.

Interview with the Vampire dizisi vampirle görüşme
Lestat (Sam Reid) ve Louis (Jacob Anderson)

Dizi, Anne Rice’ın 1976 tarihli The Vampire Chronicles kitap serisinin ilk basamağını konu alacak. Roman serisi toplamda 13 kitaptan oluşuyor ancak kitapların güncel olarak Türkçe baskısı bulunmuyor.

Vampirle Görüşme dizisinin ilk sezonu toplamda 8 bölüm sürecek. Öte yandan AMC, Anne Rice’ın bir başka serisi olan Mayfair Witches’ın da uyarlama haklarını satın almış durumda. Görünüşe göre AMC, Rice’ın yazın dünyasını uzun bir süre daha ekranlara taşımayı sürdürecek.

- Reklam -

Interview With the Vampire için resmi bir çıkış tarihi açıklanmasa da yapımın 2022 yılı içerisinde yayınlanması bekleniyor.

Interview with the Vampire dizisi ilk bakış görselleri

Interview with the Vampire dizisi vampirle görüşme yeni

Siz yeni Vampirle Görüşme uyarlaması hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ivy ivy dedi ki:

    Cast seçimi kötü. Hiç olmamış. Çok Anne Rice kitabı okudum. Louis’i hiç böyle hayal etmedim.

  2. Avatar for erce erce dedi ki:

    Allah rızası için yaa, bir düşün şu eski güzel şeylerin yakasından. Yahu milletin çocuğu oldu , yeni bebeler eskileri sevmez orjinal yeni şeyler üretin. Ha bire re make dizi… Birde bir şeye benzese… Tiplere gel çay demle. Zenci olmazsa olmazdı zaten… Bir de Louis … Gay’dir net…

  3. Avatar for swarf swarf dedi ki:

    Lestat tam hayal ettiğim gibi olmuş. Gerçi saçları biraz daha kabarık olsaymış daha iyi olurmuş. (Kitapta gür saçlı olarak betimleniyor.)

    Louis ise politik doğruculuk saçmalığının esiri olmuş gibi gözüküyor. Yahu plantasyon sahibi bir Fransız köle sahibini siyahi seçmek nedir? Ä°roni mi bu?

    Louis hem kitapta hem de filmde biromantik bir karakter olarak betimleniyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2022 Hugo Ödülleri adayları

2022 Hugo Ödülleri’nde Finale Kalanlar Belli Oldu

Russian Doll 2. sezon fragmanı

Netflix Dizisi Russian Doll’un 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı