in ,

Into the Night’ın 2. Sezon Çıkış Tarihi Duyuruldu: Kıyamet Sonrası Netflix Dizisi Geri Dönüyor

Into the Night 2. sezon çıkış tarihi belli oldu. Netflix, sevilen kıyamet sonrası bilimkurgu dizisinden bir de kısa tanıtım videosu yayınladı.

Into the Night 2. Sezon Çıkış Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Into the Night 2. Sezon çıkış tarihi, kısa tanıtım videosu eşliğinde duyuruldu. Netflix’in kıyamet sonrasında geçen bilimkurgu dizisi ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

İlk sezonu Mayıs 2020’de Netflix kütüphanesindeki yerini alan Into the Night, nihayet devam sezonu ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Belçika yapımı kıyamet sonrası dizisi, yeni sezonunda ülkemizden oldukça tanıdık bir yüzü de içerecek.

Dizinin yayınlanan ilk sezonu toplamda 6 bölümden oluşuyordu ve yaşanan ani bir güneş felaketi sonrası, Brüksel’den havalanan bir uçakta mahsur kalan bir grup insanın macerasını anlatıyordu. Kanal’ın Belçika’ya özel ilk işi olan dizi, birinci sezonu ile oldukça olumlu yorumlar almış ve kısa süre içerisinde 2. sezon onayını da kapmıştı.

- Reklam -

Into the Night’la ilgili geçen ayın sonunda gelen son gelen sevindirici haber, Kıvanç Tatlıtuğ’un da yapıma katılması ile oldu. Daha önce Hakan: Muhafız (The Protector) ve Atiye (The Gift) adlı yapımlarda da yazarlık görevi üstlenen Jason George’un başında olduğu yapım ile, ülkemizden önemli bir isim de küresel çapta ses getiren dizinin kadrosunda bizden bir ismin daha almasına neden oldu.

Nihayet, Netflix tarafından kısa bir tanıtım fragmanı eşliğinde uzun süredir beklenen 2. sezon çıkış tarihi de duyuruldu. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

- Reklam -

Into The Night 2. Sezon Çıkış Tarihi Duyuru Fragmanı | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

“Hayatta kalma mücadelesi daha yeni başlıyor,” cümlesiyle yapılan tanıtımda, yeni sezon ile olayların daha da karmaşıklaşacağı anlaşılıyor. 2. sezon oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ haricinde Türk asıllı Alman oyuncu Mehmet Kurtuluş da yer alıyor. Ona eşlik eden diğer oyuncular ise şu şekilde: Pauline Etienne, Jan Bijvoet, Laurent Capelluto, Stefano Cassetti, Nabil Mallat, Alba Gaïa Bellugi, Regina Bikkinina, Astrid Whettnall, Vincent Londez, Babetida Sadjo, Nicolas Alechine ve Ksawery Szlenkier.

Merakla beklenen Into the Night 2. sezon, 8 Eylül 2021 tarihinde tüm bölümleri ile Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Yapımın devam sezonu da toplamda 6 bölümden oluşacak.

Into the Night 2. Sezon için yayınlanan ilk tanıtım fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for merveriii merveriii dedi ki:

    Güzel haber ama Alman asıllı ve Türk kökenli cümlesi olmamış sanki. Zaten ikisi de aynı şey. :slight_smile: Ama bunun dışında bu haberi aldığım için sevindim çünkü sevdiğim bir dizi. :grinning:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Avatar: The Last Airbender karakterleri

Avatar: The Last Airbender’da Daha Fazla Yer Almalıydı Dediğimiz 10 Karakter

Frostpunk 2 Geliyor

Frostpunk 2 Duyuruldu: Sevilen Hayatta Kalma Oyunu Yola Devam Ediyor