in ,

Into the Night 2. Sezon Fragmanı: Kıvanç Tatlıtuğ’un da Katıldığı Yapımda Geri Sayım Başladı

Into the Night 2. Sezon fragmanı yayınlandı. Kıvanç Tatlıtuğ’un da oyuncu kadrosuna katıldığı bilimkurgu yapımı önümüzdeki günlerde Netflix’te olacak.

Into the Night 2. Sezon Fragmanı Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Into the Night 2. Sezon fragmanı yayınlandı. Netflix Belçika yapımı bilimkurgu dizisi ekranlara geri dönüyor. Seriden yayınlanan tanıtım, son anda kendilerine bir sığınak bulmayı başaran ekibin yeni maceralarından kareler sunuyor.

İlk sezonu 2020 yılının mayıs ayında yayınlanan ve kısa sürede geniş bir kitle yakalamayı başaran Into the Night dizisi 2. sezon bölümleri ile geri dönmeye hazırlanıyor. Hakan: Muhafız (The Protector) ve Atiye (The Gift) yapımlarından hatırladığımız Jason George’un yaratıcı koltuğunda oturduğu dizi, Jacek Dukaj’ın 2015’te yayımlanan The Old Axolotl adlı kitabından ekrana taşınıyor. Dizinin yönetmenliği ise Inti Calfat (Over Water) ve Dirk Verheye (Roscoe, Lowlands) ikilisine emanet.

Oyuncu kadrosunda pek çok milletten isimler taşıyan yapımın 1. sezonunda Pauline Etienne, Laurent Capelluto, Mehmet Kurtuluş, Jan Bijvoet, Ksawery Szlenkier, Vincent Londez, Regina Bikkinina, Nabil Mallat, Stefano Cassetti ve Astrid Whettnall gibi oyuncular yer almıştı. Türk asıllı Alman oyuncu Mehmet Kurtuluş’a ek olarak, 2. sezon için Kıvanç Tatlıtuğ’un da yapıma katıldığı bilgisi ise geçen haftalarda verilmişti. Netflix, pek çok ülkeden oyuncuların bir araya geldiği dizi formatlarını deneyerek uluslararası ölçeği olabildiğince geniş tutmayı sürdürüyor. Platform son olarak 1899 dizisi için benzer bir strateji izlemişti.

- Reklam -

Şimdi ise Into the Night’ın yeni sezondan resmi tanıtım fragmanı yayınlandı. Ekip, hayatta kalma maceralarını yeni bir boyuta taşıyarak geri dönmeye hazırlanıyor.

Into the Night 2. Sezon Fragmanı | Türkçe Altyazılı – İZLE

YouTube video

İlk sezonda Güneş’ten kaynaklı bir solar kıyamet sonrasında Dünya’nın sonunun gelişi ve bir grup insanın uçakla güvenli bir bölgeye giderek hayatta kalma çabasına şahitlik etmiştik. Heyecanlı bir noktada final yapan ilk sezonun ardından, ekibin bulduğu sığınağın “gerçekten güvenli mi?” olup olmadığı sorusu akıllarda yer edinmişti.

- Reklam -

Into the Night yeni sezon bölümleri, tüm bu soruları yanıtlamak için izleyicilerin karşısına çıkmak üzere gün sayıyor. Toplamda 6 bölümden oluşacak 2. sezon için açıklanan yayın tarihi ise 8 Eylül 2021.

Siz yeni sezon fragmanı hakkında ne düşünüyorsunuz? Diziye dair düşüncelerinizi ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşarak sohbete katılabilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Netflix Oyun Servisi Test Aşaması

Netflix Oyun Servisinin İlk Yapımları Belli Oldu: Stranger Things Rüzgârları Esiyor

james bond kayıp aston martin

James Bond’un Kayıp Aston Martin’i 25 Sene Sonra Ortaya Çıktı