in ,

Invasion Fragmanı: Apple TV+’ın Bilimkurgu Dizisi Yaklaşıyor

Invasion fragmanı yayınlandı. Apple TV+’ın yeni bilimkurgu dizisi, kürsel ölçekte bir uzaylı istilasını birbirinden farklı karakterler üzerinden anlatıyor.

Invasion Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Invasion için ilk uzun fragman paylaşıldı. Apple TV+ ile gelecek olan dizi, yeni bir uzaylı istilası macerasını konu ediniyor.

Özellikle deneyimli stüdyolara sahip olan diğer tüm dijital yayın platformları ile yarışan Apple TV+ yeni içeriklerle abonelerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Farklı türden birçok yapımı izleyici ile buluşturan kanalın şu sıralar en merak edilen yapımlarının başında Isaac Asimov’un kült bilimkurgu serisi Vakıf’ın dizi uyarlaması. Ancak teknoloji devinin dijital yayın servisinde, bilimkurgu temalı başka bir yapım daha kısa süre içerisinde yayında olacak.

Invasion (İstila) adlı yaklaşan bilimkurgu dizisi X-Men serisinden tanınan Simon Kinberg ve David Weil tarafından yaratıldı ve senaryolaştırıldı. The Alienist ile tanınan Jakob Verbruggen de yönetmen koltuğuna oturdu.

- Reklam -

Yeni dizi, bir uzaylı istilası krizine birden fazla kıtada farklı geçmişlere sahip karakterlerin hayatlarına dokunarak, onların perspektiflerden böyle küresel ölçekteki bir olaya bakış atmamızı sağlayacak. Şimdiye kadar açıklanan Invasion kadrosunda Sheriff John Bell Tyson rolünde Sam Neill (Jurassic Park, Hunt for the Wilderpeople), Trevante Ward rolünde Shamier Anderson (Wynonna Earp) ve Aneesha Malik rolünde Golshifteh Farahani (Extraction) yer alıyor. Firas Nassar, Ahmed Malik adlı karaktere hayat verecek ve Deadpool 2’de Yukio karakterini canlandıran Shiori Kutsuna ise Mitsuki’yi oynayacak.

Diziye dair daha önce geçen haziran ayında kısa bir teaser yayınlanmış olsa da, olayların iç yüzünü çok daha net şekilde anlatan yeni bir uzun fragman paylaşıldı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Invasion Fragmanı | İZLE

YouTube video

Yayınlanan uzun fragman, karakterlere ait daha detaylı anlatımlar sunmasının yanı sıra, ekin çemberlerinden tüm New York şehrinin silüetini karartan bir elektrik kesintisine kadar çeşitli dünya dışı temas belirtilerine değiniyor. Amerikan Başkanı tarafından bir basın toplantısının dünyaya seslenişi, görünüşte alakasız bu olayların hepsinin bağlantılı olduğunu doğruluyor. Fragman ayrıca ana karakterlerinin farklı yaşamlarına bir bakış sunuyor.

- Reklam -

Toplamda 10 bölüm sürecek olan Invasion’ın ilk 3 bölümü 22 Ekim 2021 tarihinde Apple TV+ kütüphanesindeki yerini alacak. Kalan 7 bölüm ise haftalık olarak yayınlanacak.

Invasion’ın yayınlanan ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Sizce bu türde yapımlar arasında kendini daha öne çıkartabilecek bir yapım olabilir mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Paulo Coelho, Yeni Kitabı mete gazoz okçu'nun yolu

Paulo Coelho, Yeni Kitabını Mete Gazoz’a Adadı: “Okçu’nun Yolu”

Kıyamet Park alper canıgüz kamu romanı

Kıyamet Park: Alper Canıgüz, Yeni Alper Kamu Kitabı ile Geri Dönüyor