in ,

Prime Video’nun Ses Getiren Animasyon Dizisi “Invincible”dan 2. Sezon Tanıtımı

Invincible 2. sezon ufukta gözüktü. Amazon’un Prime Video servisi, büyük ilgi gören animasyon yapımının çıkış tarihini kısa bir video ile duyurdu.

Invincible 2. Sezon Tanıtım Videosu
- Reklam -
- Reklam -

Invincible 2. sezon ile geri dönüyor. Amazon Prime Video’nun süper kahraman temalı uyarlamasının yeni sezonu için hayranlar nihayet bir yayın tarihine sahipler. Robert Kirkman imzalı animasyon dizisinden ilk tanıtım videosu paylaşıldı.

Popüler animasyon dizisi ilk olarak 2021 başlarında Amazon’un dijital yayın servisi üzerinden çıkış yaptı ve kısa sürede iyi bir izleyici kitlesi edindi. İlk sezonun Nisan 2021’de sona ermesinden bu yana ise izleyiciler tarafından ne zaman geri döneceğine dair artan bir sabırsızlık var.

Invincible  2. sezon bilgisi için bekleyiş gitgide artarken dizinin resmi Twitter hesabı da şimdiye dek takipçilerle bu konuda trolleme dışında bir şey sunmamıştı. Ancak nihayet kısa süre önce paylaşılan tek kare bir görüntü sonrasında ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Beklenen sezonun 2023’ün sonlarında geleceği de bu şekilde resmileşti.

- Reklam -

Invincible 2. sezon tanıtım videsu, Mark ve Allen the Alien’ın Burger Mart’ta ilk bakış görüntüsünde yer alan karşılaşmasına odaklanıyor. Söz konusu görüntünün 2. sezonda bizzat yer alması pek olası olmasa da, Mark’ın zaman alan animasyon sürecini detaylandırmasıyla yeni sezonun neden bu kadar geciktiği ortaya çıkıyor. Görüntüler, Mark’ın gönülsüzce de olsa 2023’ün sonlarında 2. sezon yayın tarhini taahhüt etmesiyle sona eriyor. Hemen aşağıdan yayınlanan videoyu izleyebilirsiniz.

Invincible 2. Sezon Tanıtım Videosu | İZLE

YouTube video

(Tanıtım videosuna YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Invincible 2. sezon için işaret edilen 2023’ün sonları, dizinin ilk sezondan neredeyse üç yıl sonrasında yayınlanacağı anlamına geliyor. Bu tahmin edilenden çok daha uzun bir bekleyiş süresi olsa da, ekibe göre buna fazlasıyla değecek. Invincible’ın devam sezonunun tanıtımı, ilkinden daha çarpıcı bir animasyon stiline sahip olması bunun bir işareti. Görünüşe göre Prime Video, popüler hâle gelen animasyon macerasına olduğundan daha iyi bir görünüm vermek için serinin bütçesini artırmış. Bu durum sadece Mark ve Allen için geliştirilmiş tasarımlarda değil, çekimlerde yer alan arka plan detaylarında da görülebilir.

- Reklam -

Bunların yanı sıra çok önceden 3. sezon onayı da alan dizinin çalışmaları geçen eylül ayında başlamıştı. Bu da 2. sezon sonrası hayranların yeni sezona çok daha kısa bir sürede kavuşacağı anlamına geliyor.

Invincible 2. Sezon Tanıtım Videosu

Invincible’ın ilk sezonunu nasıl bulmuştunuz? Yeni sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dionysos Kitap İncelemesi: Hepimizin Öyküsü

Dionysos’un Öyküsü Bizim de Öykümüz

Vampire Academy 2. sezon iptal edildi

“Vampire Academy” Dizisi İlk Sezonun Ardından İptal Edildi