in ,

Amazon’un Popüler Animasyon Dizisi “Invincible”ın 3. Sezon Çalışmaları Çoktan Başladı

Invincible 3. sezon çalışmaları başladı. Amazon’un animasyon dizisi seslendirmenlerden Khary Payton, 2. sezonu tamamladıklarını söyledi.

Invincible 3. sezon
- Reklam -
- Reklam -

Invincible 3. sezon için çalışmalar çoktan başlamış durumda. Amazon Prime’ın popüler animasyon dizisinde yer alan seslendirmenlerden Khary Payton, 2. sezonu tamamladıklarını ve yeni sezonun çalışmalarına başladıklarını açıkladı.

Robert Kirkman’ın beğenilen çizgi roman dizisi, 2021’de Prime Video için hit bir animasyon şovu oldu. Toplamda sekiz bölümlük ilk sezon, Steven Yeun’un seslendirdiği Mark Grayson ve J.K. Simmons’ın seslendirdiği Omni-Man karakterlerinin kanlı maceralarına odaklanıyordu ve büyük bir başarı elde etti. Kaynak malzeme olarak hizmet veren 144 çizgi roman ile 1. sezon, Kirkman’ın hikâyesinin daha gidecek çok yolu olduğunun bir kanıtıydı. Amazon da bunun farkında olacak ki, 1. sezon finalinden bir gün önce Invincible 2. ve 3. sezonlarına birlikte onay verdiği duyurarak uzun süredir diziye yatırım yaptığını doğruladı.

Dizinin yeni sezon onaylarını aldığı duyurulduğundan beri şimdiye dek 2. ve 3. sezon ile ilgili pek fazla güncelleme olmadı. Kirkman, önümüzdeki iki sezonda Angstrom Levy ve Conquest gibi çizgi romanlardan tanınan büyük kötü adamların geleceğini söyledi. Animasyon macerasının ilk sezon finali, ortaya çıkacak diğer birkaç hikâyeyi zaten açık etmişti. Ancak Prime Video, önümüzdeki iki sezonun durumu hakkında herhangi bir resmi bilgi vermekten kaçındı. Hatta dizinin resmi Twitter hesabı, Invincible 2. sezonla ilgili herhangi bir haberi sabırla beklemeyen hayranları trollemekten geri durmadı.

- Reklam -

Invincible 3. sezon çalışmaları

Invincible 3. Sezon, 2. Sezondan Kısa Bir Süre Sonra Yayınlanabilir

Robert Kirkman ile ilk olarak The Walking Dead’de çalışmaya başlayan ve süper kahraman animasyon dizisine Globe Guardians üyesi Black Samson olarak katılan Khary Payton, The Movie Dweeb’a verdiği yeni bir söyleşide Invincible ile olan ilişkisinden bahsetti ve gelecek hakkında biraz ipuçları verdi. 2. sezonun ne zaman başlayacağı da dahil olmak üzere fazla bir şey paylaşamadı, ancak seslendirme kadrosunun 2. sezonu tamamladığından ve Invincible 3. sezon için çalışmaların çoktan başladığını doğruladı:

“2. sezonu bitirdik. 3. sezona geçtik. Fakat şu anda ne zaman çıkacağını söylemek çok zor.”

- Reklam -

Popülerliğine ve hayranların meraklı bekleyişine karşın çoktan iki sezon onayı alan dizinin devamıyla ilgili resmi anlamda bir güncelleme gelmemesi herkesin aklında soru işaretleri oluşturuyor. Payton, COVID’in neden olduğu gecikmelerin ve animasyon stüdyolarının çok meşgul olmasının kısmen sorumlu olduğu konusundaki önceki düşünceleri yinelediği için röportajında buna biraz değinmişti. Dizinin 3. sezon hakkında konuşan aktör, erken gelen onay ve halihazırda üzerinde yapılan çalışmalar sayesinde hayranların 2. sezondan sonra 3. sezon için neredeyse hiç beklemek zorunda kalmayacaklarını umduğunu belirtti.

Invincible 3. sezon amazon prime

Invincible’ın ilk sezonunu nasıl bulmuştunuz? Animasyon dizisinin yeni sezonlarından beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

kurak gunler fragmanı emin alper

Emin Alper’in Yeni Filmi “Kurak Günler”den İlk Fragman Paylaşıldı

GTA 6 Sızıntıları Gerçek Rockstar Games

Rockstar Games, “GTA 6” Sızıntılarını Doğrulayarak Sessizliğini Bozdu