in

Han Solo’nun Başrolü Alden Ehrenreich, “Ironheart” Dizisine Kilit Bir Rolle Katıldı

Alden Ehrenreich, yeni Marvel Sinematik Evreni ve Disney Plus dizisi “Ironheart”ün oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Alden Ehrenreich Ironheart dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Ironheart dizisi oyuncu kadrosu netleşiyor. Yeni Marvel Sinematik Evreni yapımına son olarak Star Wars filmi Han Solo’daki performansıyla tanınan Alden Ehrenreich dahil oldu. Başrolünde Dominique Thorne’nun yer aldığı yapım diğer tüm MCU dizilerinde olduğu gibi Disney Plus üzerinden izleyici ile buluşacak.

Disney+’ın yayın hayatına başlamasından bu yana Marvel Studios, sinematik evrene bağlı orijinal dizileriyle MCU’yu genişletmeye yardımcı olacak ek bir platform kazandı. Dördüncü aşamaya dahil olan işler arasında şimdiye dek Loki, WandaVision, What If…?, Hawkeye, The Falcon and the Winter Soldier, Moon Knight ve Ms. Marvel dizileri hayranlarla buluştu.

Ms. Marvel’ın final bölümünün yayınlanmasının ardından şimdi hayranlar evrenin bir sonraki dizisi olan She-Hulk’ı bekliyorlar. Fakat bu elbette bir son değil ve daha fazlası da yolda. Bunlardan biri de, Dominique Thorne’un canlandırdığı genç kahraman Riri Williams’a odaklanacak olan Ironheart dizisi. Ancak diziden önce Riri Williams, Marvel Sinematik Evreni’ndeki ilk çıkışını bu yıl içinde beyaz perdeye gelmesi beklenen Black Panther: Wakanda Forever ile yapacak

- Reklam -

Ironheart Dizisine Katılan Alden Ehrenreich Hangi Rolü Canlandıracak?

Ironheart

Ironheart dizisinin çekimleri de resmi olarak başlamış durumda. Şimdi de yeni gelen bir haberle birlikte MCU serisine, Disney ailesinden biri olan yeni bir oyuncu katıldı. Solo: A Star Wars Story filminde genç Han Solo’yu canlandıran Alden Ehrenreich, Ironheart’ün oyuncu kadrosunda yer alacak. Deadline’ın haberine göre oyuncunun hangi rolde olduğu gizemini koruyor. Kısacası dizide bir konuk oyuncu mu yoksa düzenli bir karakter olarak mı yer alacağı belli değil. Bir karakter adı olmamasına rağmen, Deadline Ehrenreich’ın dizide “kilit bir role” sahip olduğunu iddia ediyor.

Dominique Thorne ve Alden Ehrenreich dışında dizide yer alacağı kesinleşen birkaç isim daha var. İkilinin yanı sıra Riri’nin Natalie Washington adlı en iyi arkadaşını canlandıracak olan Lyric Ross ve rolleri hâlâ gizli tutulan Manna Montana, Harper Anthony ve Anthony Ramos da yapımda yer alacak.

- Reklam -

Dizinin çıkış tarihi şu an için beli olmasa da, 2023’ün sonlarına doğru Disney+ kütüphanesindeki yerini alabilir.

Alden Ehrenreich’ın Ironheart kadrosuna katılması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    Matt Friction’un The Invincible Iron Man’deki Zeke Stane’i canlandırır sanirim. Iron Man 3’de bu hikaye kullanilmadigi icin halen kirginim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Samaritan filmi Sylvester Stallone süper kahraman

Sylvester Stallone’lu Süper Kahraman Filmi “Samaritan” Geliyor: Yeni Görseller Paylaşıldı

Disney Plus'tan Türkiye Çevirmenlerine Uyarı

Disney Plus’tan Türkiye’deki Altyazı Çevirmenlerine Uyarı: “Hassas Konulara Dikkat Edilsin”