in

It’s Always Sunny in Philadelphia 15. Sezon Onayı ile Rekora Gidiyor

It’s Always Sunny in Philadelphia 15. sezon onayını aldı. Dizi böylece en çok sezona sahip olan komedi dizisi olarak rekora imza atacak.

It's Always Sunny in Philadelphia 15. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

İlk kez 2005 yılında izleyiciyle buluşan ve günümüze kadar kendisine büyük bir hayran kitlesi edinen It’s Always Sunny in Philadelphia 15. sezon onayını resmi olarak aldı.

Dizi aldığı yeni sezon onayıyla komedi dizileri arasında en çok sezona sahip olma rekorunu da kırmış oldu. Önceki rekor 14 sezonla ABC dizisi The Adventures of Ozzie and Harriet’e aitti.

15 yıllık yayın hayatında dünyada meydana gelen değişikliklere ayak uyduran seri kendisini sürekli olarak geliştirmeyi başardı. Netflix ve Hulu gibi dijital platformlardaki izlenme rakamlarında kendisine birçok kez en ön sıralarda yer bulan televizyon yapımı, popülerliğini sürdürüyor.

- Reklam -

McElhenny: “İnsanlar İzleyecekse It’s Always Sunny in Philadelphia Sonsuza Kadar Devam Eder”

Üstelik bu 15. sezon onayı, dizi için sonun başlangıcı gibi de durmuyor. Dizide Mac karakterini canlandıran ve aynı zamanda dizinin yaratıcılarından olan Rob McElhenney Ocak 2020 tarihinde yaptığı bir basın açıklamasında dizi için, “İnsanlar izlemeye devam edecekse biz de sonsuza kadar çekmeye devam ederiz,” yorumunu yapmıştı.

It’s Always Sunny in Philadelphia 15. Sezon

It’s Always Sunny in Philadelphia 14. sezon finaliyle seyirciyi biraz muallakta bırakmıştı. Şehirde laser tag oynamaya giden dörtlü, burada kendi gelecekleriyle ilgili bir tartışmaya girmişlerdi. Başka sulara yelken açmaktan bahseden ekip işleri yeni bir nesle bırakmayı düşünüyordu. Bir bakıma dizinin de geleceğini ilgilendiren bu tartışma, dörtlünün alışıldık doyumsuzluk duvarından geri sekmişti. Böylece işler dizide bir kez daha normalde döndü.

Öte yandan FX Entertainment Başkanı Eric Schrier kanalın 2020-2021 takvimi hakkında şöyle konuştu:

“Gelecek sene için kararlaştırılan yeni ve devam etmekte olan dizilerimiz için oldukça heyecanlıyız. İşimize yeni bir boyut kazandıran FX – Hulu işbirliğiyle birlikte geçen 3 ay kanal için olağan dışıydı.”

- Reklam -

Schrier ayrıca Hulu’nun FX için bir yayın platformuna dönüşmesiyle de kanalın daha güçlü ve herkes için daha erişilebilir bir hal alacağını söyledi.

Gelişme bir bakıma Disney-Fox birleşmesinin sonucu ortaya çıkmıştı. İki şirketin birleşmesiyle birlikte FX’in tanınırlığı arttı ve kanalın içerik havuzu erişilmesi daha kolay bir hal aldı.

It’s Always Sunny in Philadelphia 15. Sezon

It’s Always Sunny in Philadelphia 15. sezon için çıkış tarihi ise henüz belli değil. Dizinin 14. sezon bölümleri Kasım 2019 tarihinde sona ermişti.

Peki siz bu seriyi takip ediyor musunuz? Yeni bölümlere dair beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Ensar Çırak

İzmir'de doğdu. İlkokulda dramayla uğraştı, futbol oynadı. Sonra basketbola sardı ve daha çok sevdiğini anladı. Küçüklüğünden beri oyunlara hasta. Fantastik edebiyat sever. Ortaokulda arkadaşıyla başarısız bir bilim kurgu denemesi oldu. Zamanında bir sürü balığı vardı ama şimdi hiçbiri yok. Şu sıralar İstanbul'da, üniversiteyle uğraşıyor.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Marius Marius dedi ki:

    q85r143zv4151

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

J.K. Rowling Yeni Kitabı The Ickabog

J.K. Rowling Yeni Kitabı Ickabog ile Geliyor: Kitap İnternetten Ücretsiz Paylaşılacak

The Walking Dead Rick Grimes Teori

The Walking Dead: Ölümsüz Rick Grimes Teorisi