in ,

Amazon’un John Krasinski’li Dizisi “Jack Ryan”ın 3. Sezonundan İlk Fragman

Jack Ryan 3. sezon fragmanı paylaşıldı. Başrolde ve yapımcı koltuğunda John Krasinski’nin yer aldığı Amazon Prime yapımı macerası devam ediyor.

Jack Ryan 3. sezon fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Jack Ryan 3. sezon fragmanı yayınlandı. Başrolde yer alan John Krasinski’yi aranan bir adam olarak gösteren Amazon Prime Video dizisi, aynı zamanda final sezonu da olacak 4. sezon öncesi maceralarına hız kaybetmeden devam ediyor.

İlk olarak 2018 yılında başlayan macerayla izleyicilerin beğenisine sunulan dizi, 2019’da 2. sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Henüz devam sezonu yayınlanmadan önce verilen 3. sezon onayına rağmen izleyiciler, ünlü CIA analistini iş başında görmeyeli uzun zaman oldu. Ancak tüm bu zaman diliminde irili ufaklı haberler gelmeye devam etti.

İki ay sonra yayınlanacak olan Jack Ryan’ın 3. sezonunda Krasinski’nin karakterinin Roma’da bir CIA vaka memuru olarak çalışmasını anlatacak. Karakter bu çalışma esnasında Sovyet İmparatorluğu’nu eski haline getirmek için gizli bir plan olan Sokol Projesi’nin 50 yıldan fazla bir süre sonra yeniden dirilmekte olduğuyla ilgili bir bilgi alır. Jack, istihbaratı doğrulamak için bir göreve başlar. Fakat bu sırada işler hızla ters gider ve karakter kendini yanlışlıkla daha büyük bir komplonun içinde bulur. Vatana ihanetle suçlanan Jack, çok geç olmadan gerçeği ortaya çıkarmaya çalışır. Bu esnada Avrupa’dan ve eski müttefikleri tarafından avlanmaktan kaçınmak zorundadır.

- Reklam -

Sonunda, uzun süredir beklenen sezonla ilgili yeni fragman yayınlandı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Jack Ryan 3. Sezon Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Dizi için yayınlanan ilk fragman, kaçan ana karaktere odaklanıyor. Aynı zamanda oyundaki önemli risklere bir ilk bakış sunuyor ve kadroya katılan yeni isimleri de gösteriyor: Nina Hoss ve Betty Gabriel uyarlamaya Alena Kovac ve Elizabeth Wright olarak  katılıyor. Geri dönen oyuncular arasında Wendell Pierce ve Michael Kelly yer alıyor.

Fragmanın yanı sıra yeni sezonla ilgili poster de paylaşıldı:

- Reklam -

Jack Ryan 3. sezon fragmanı poster

Toplamda 8 bölümden oluşacak olan 3. sezon, 21 Aralık 2022 tarihinde dünya çapında 240’tan fazla ülke ve bölgede mevcut olacak ve yalnızca Prime Video’da yayınlanacak.  Ayrıca tüm bölümler tek seferde Prime Video kütüphanesindeki yerini alacak.

Dizi, henüz çıkış tarihi bilinmeyen 4. sezonu ile final verecek.

Dizinin yeni sezonu için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

the simpsons death note cadılar bayramı özel bölüm

Ünlü Çizgi Dizi “The Simpsons”tan “Death Note” Temalı Cadılar Bayramı Özel Bölümü Geliyor

Arda Giz - Evrenin Tacirleri / Ünver Alibey

Ünver Alibey’in Ekolojik Bilimkurgu ve Fantazya Serisi Arda Giz, “Evrenin Tacirleri” ile Devam Ediyor