in

James Gunn, Peacemaker Sonrası Yeni Bir DC Dizisi Projesiyle Geliyor

James Gunn, DC Sinematik Evreni için yeni bir dizi daha hazırlayacak. Peacemaker’ı yazan ve yöneten ünlü yönetmenin evrenle işi henüz bitmiş değil.

James Gunn, Peacemaker Sonrası Yeni DC Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

James Gunn, DC evrenini ekranlara taşıma sürecine hızla devam ediyor. John Cena’nın başrolünde yer aldığı Peacemaker dizisinin yazarlığını ve yönetmenliğini yaptıktan sonra dikkatleri üzerine çeken ünlü yönetmen bir sonraki projesinin yine bir televizyon dizisi olacağını söyledi.

Guardians of the Galaxy ile birlikte kariyerinde önemli bir noktayı geçen James Gunn, Marvel Sinematik Evreni dışında DC için de projelere imza attı. The Suicide Squad ile hem sinema sektöründe ses getirmiş hem de yeni karakterleri sinematik evrene dahil etme konusunda önemli kapılar açmayı başarmıştı. Bu karakterlerden birisi yine James Gunn tarafından yazılan ve yönetilen solo dizisi ile Peacemaker oldu. DC’nin ilk dizisi olmasının yanı sıra sahip olduğu tonuyla da farklı bir kahramanı izleyici ile buluşturuyor. Dolayısıyla HBO Max üzerinden izleyici ile buluşan yapım eleştirmenlerden olumlu yorumlar alıyor.

Ancak James Gunn projelerin burada bitmeyeceğini açıklıyor. Collider’a verdiği röportajda yönetmen DC ile konuştuklarını ve yeni projelerde çalışmaya istekli olduğunu dile getirdi.

- Reklam -

“Bilirsiniz, ileriye yönelik bir adım daha atıyoruz. Devamı geliyor. Ne olacağına bakacağız ama bunun çok kısa bir zaman içinde olacağını biliyorum. Geçen gece ve bu sabah boyunca bununla uğraştım.”

Üzerinde çalıştığı projenin film mi yoksa dizi mi olduğu sorusuna ise şu cevabı verdi:

“Televizyon için. Söyledim işte.”

DC Sinematik Evreni Dizileri James Gunn Tarafından mı Çekilecek?

James Gunn, Peacemaker Sonrası Yeni DC Dizisi The Suicide Squad

- Reklam -

Peacemaker dizisinin yakaladığı başarı sonrası James Gunn’ın yeni bir The Suicide Squad karakterini mi yoksa başka bir karakteri mi diziye uyarlayacağı belirsizliğini koruyor. Yine de yönetmenin üzerinde çalıştığı proje ile DC’nin diziler üzerinden bir Gunn-verse oluşturmaya çalıştığı söylentiler arasında.

James Gunn ise Marvel evrenindeki son filmi Guardians of the Galaxy Vol. 3 için çalışmalarını durdurmuş durumda. Omicron varyantının filmin çekim sürecini ciddi şekilde etkilediği söyleniyor. Ancak filmin yayınlanma tarihinde herhangi bir değişiklik yapılmadı. Galaksinin Koruyucuları 3 5 Mayıs 2023 tarihinde sinemalarda olacak.

DC Sinematik Evreni’nin ilk televizyon dizisi olan Peacemaker ise, çizgi romanlarına sadık kalması, politik konulara yerinde dokunuşlar yapması ve karakterin kendi doğasından kaynaklı olan ikili tavırlarıyla dikkatleri çekmeyi başardı. 8 bölümden oluşan ilk sezonunda henüz üç bölüm yayınlanmış olsa da, eleştirmenlerden olumlu oylar aldı.

Siz James Gunn’ın yeni DC projesinin ne olacağını düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Keşke, sinematik evrenin devam filmlerini de yapsa :slightly_frowning_face:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Önsözler Kitabı - Mehmet Narlı | Haftanın Kitabı #206

Önsözler Kitabı – Mehmet Narlı | Haftanın Kitabı #206

Azrail Koşuyor - Stephen King

Stephen King’in “Azrail Koşuyor” Romanı Yıllar Sonra Yeniden Raflarda