in

Wednesday Dizisinin Başrolü: “Küçük Hayvanlara Otopsi Yapmış, Tuhaf Birisiyim”

Jenna Ortega, çocukluk yıllarında hayvanlara otopsi yaptığından bahsetti. Netflix’in Tim Burton imzalı “Wednesday” dizisinin yıldızı, açıklamalarıyla gündemde.

Jenna Ortega - Wednesday Netflix Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Jenna Ortega, küçük bir çocuk olduğu dönemde hayvanlara yaptığı otopsiden bahsetti. Geçen günlerde izleyicilerle buluşan Netflix yapımı Wednesday dizisinin yıldızı, tuhaf çocukluğunu anlattı.

İlk defa 1991 yılında izleyicilerle buluşan Addams Family filmi, 1993 ve 1998’de iki devam filmiyle kendi evrenini yaratmıştı. Karakterlerin kökeni ise 1964 tarihli televizyon dizisine uzanıyordu.

Şimdi ise Tim Burton’ın da James Marshall ve Gandja Monteiro ile birlikte yönetmenleri arasında yer aldığı yeni bir Addams Family projesi yayına girdi. Ailenin küçük kızı Wednesday’in orijin hikâyesini konu alan dizi, 23 Kasım 2022 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini aldı.

- Reklam -

Yapımda Wednesday Addams rolü ise daha önce The Babysitter: Killer Queen, Scream (Çığlık 5), The Fallout, You ve X ile tanınan Jenna Ortega tarafından canlandırılıyor.

Jenna Ortega - Wednesday Dizisi Netflix

Canlandırdığı tuhaf karakterle izleyicilerin karşısına çıkan 20 yaşındaki aktris, çocukluk yıllarındaki başka tuhaflıklardan bahsetti.

“Wednesday” Yıldızı Jenna Ortega Çocukluğunu Anlatıyor

Wired’ın Autocomplete Interview programına konuk olan oyuncu Dance Moms’ın yıldızı Maddie Ziegler ile olan dostluklarından bahsetti.

“Onunla anında iyi anlaştım. Birkaç sene önce The Fallout adlı bir film yaptık. Maddie ile ben, farklı bedenlerdeki aynı kişiyiz gibi hissediyorum.”

Jenna Ortega sözlerine şöyle devam etti:

“O çok tuhaf biri. Ben de çocukken küçük hayvanlara otopsi yapmış tuhaf birisiyim.

- Reklam -

“Arka bahçemde ölü bulduğum küçük kertenkelelere. Karakterlere bürünüp hareketler ve suratlar yapması anlamında tuhaf biri.”

Jenna Ortega - Wednesday Netflix

Netflix’in hit dizilerinden You’da Penn Badgley ve Victoria Pedretti ile birlikte rol alan Ortega; Maddie Ziegler’in “komedi zamanlamasını” överken birlikte “gerçekten iyi” ve “tuhaf” vakit geçirdiklerini kaydetti.

Oyuncu, Wednesday dizisinde gizemlerle dolu doğaüstü bir yatılı okula gönderilen küçük bir kızı canlandırıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Ortega’yaGame of Thrones ve The Sandman’den Gwendoline Christie başta olmak üzere; Riki Lindhome, Jamie McShane, Hunter Doohan, Percy Hynes White, Emma Myers, Joy Sunday, Georgie Farmer ve Naomi J. Ogawa gibi isimler eşlik ediyor.

Jenna Ortega’nın açıklamaları ve yeni Addams Family dizisi hakkındaki görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Independent

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Doctor Who 60. Yıl Özel Sesli Drama

“Doctor Who”dan 60. Yıla Özel Sesli Drama: David Tennant ve Christopher Eccleston Dahil, 7 Eski Doktor Dönüyor

Uzaylılar ile İlk Temas Protokolü

Bilim İnsanları, Uzaylılarla İlk Temasta Uygulanacak Protokol Üzerinde Çalışıyor