in

Jenna Ortega, “Wednesday” Dizisinin 2. Sezonunda Yapımcı Koltuğuna da Geçecek

Jenna Ortega, Wednesday 2. sezon ekibine yapımcı rolüyle de dahil olacak. Genç yıldız, ilk sezon senaryosundan memnun olmadığı yerleri dile getirmişti.

Jenna Ortega Wednesday 2. Sezon Yapımcı
- Reklam -
- Reklam -

Jenna Ortega, Wednesday 2. sezon hazırlıklarını sürdürürken yıldız oyuncunun diziye yapımcı rolüyle de katkı vereceği ortaya çıktı.

Netflix’in rekorlar kıran yeni hitlerinden Wednedsday için 2. sezon bekleyişi başlamış durumda. Yeni sezon onayını geçen ocak ayında alan dizi, ilk haftasında 341,2 milyon saat izlenerek sıkı bir başlangıç yapmıştı.

The Addams Family adlı dünyaca ünlü serinin spin-off’u olarak geliştirilen dizi, yeni sezonunda yaratıcı ekibine dizinin başrolü Jenna Ortega’yı da kattı. Oyuncu, daha önce verdiği demeçlerde yapımın senaryosunda aklına yatmayan kısımlar olduğunu, bazı replikleri söylemeyi reddettiğini ifade etmişti.

- Reklam -

Şu sıralar Scream 6 filminin tanıtım çalışmalarına katılan Ortega, Elle Magazine’e verdiği demeçte yeni sezonda dizi üzerinde daha fazla söz sahibi olacağını kaydetti.

Jenna Ortega, Wednesday 2. Sezon Üzerinde Daha Fazla Söz Sahibi Olacak

Oyuncu, bir podcast programında dizideki karakter gelişimi ve aşk üçgenine dair şu ifadeleri kullanmıştı:

“Wednesday dizisinde olduğu kadar ayağımı sürekli yere basmak zorunda hissettiğim başka bir yapımda bulunmadım. Wednesday’in yaptığı her şey, canlandırmak zorunda olduğum şeyler karakter için hiç anlam ifade etmiyordu. Onun bir aşk üçgeni içinde olması? Bunun hiçbir anlamı yok.”

Jenna Ortega Wednesday 2. Sezon Hakkında

Ortega, W Magazine’e, “Kimse onu bir aşk üçgeninin ortasında görmek istemiyor. İzleyiciler onu insanlara işkence ederken görmek istiyor,” şeklinde konuşmuştu.

Aşk üçgeni meselesi, Ortega için kaybedilmiş bir savaşa dönüşse de oyuncu karakterinin üç boyutluluğunu korumak için çok fazla mücadele etmişti.

“O sette bir anlamda neredeyse profesyonelliğimi yitirdiğim ve replikleri değiştirmeye başladığım zamanlar oldu. Senarist amiri beni senaristlerle buluşturdu ve onlar, ’Bekle, sahneye ne oldu?’ diye sordu. Ben de neden yapamadığımı açıklamak zorunda kaldım.”

- Reklam -

Dizide Addams Ailesi’nin küçük kızını canlandıran oyuncu, yeni sezonda yapımcı olarak da projeye dahil olacak ve dizinin yaratıcı sürecinde daha özgür kararlar alabilecek.

Jenna Ortega Wednesday 2. Sezon Yapımcı Netflix

İlk sezonun oyuncu kadrosunda Jenna Ortega ile birlikte Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Jamie McShane, Hunter Doohan, Percy Hynes White, Joy Sunday, Emma Myers ve Moosa Mostafa yer almıştı.

Wednesday 2. sezon için ise henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı.

Siz bu kararı nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı ve beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


Kayıp Rıhtım’ı Google Haberler üzerinden de takip edebilirsiniz.

Kaynak: Prime Timer

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Cadılar, Ebeler ve Hemşireler - Barbara Ehrenreich ve Deirdre English

Kadın Şifacıların Tarihini Sayfalara Taşıyan “Cadılar, Ebeler ve Hemşireler” Yeniden Türkçe Raflarında

2022 Nebula Ödülleri Finalistleri

Bilimkurgu ve Fantazi Edebiyatının En İyi Eserlerini Arayan Nebula Ödülleri’nde 2022 Yılının Finalistleri Açıklandı