in

“Drag Race”ın Kazananı Jinkx Monsoon “Doctor Who” Kadrosuna Katıldı

Jinkx Monsoon, uzun soluklu bilimkurgu dizisi “Doctor Who”nun kadrosuna dahil oldu. Oyuncu, RuPaul’s Drag Race’taki performansıyla adından söz ettirmişti.

Jinkx Monsoon, Doctor Who Kadrosuna Katıldı
- Reklam -
- Reklam -

Jinkx Monsoon, Doctor Who dizisinin kadrosuna katıldı. Drag Race’in kazananı olmasının yanı sıra şovdaki performanslarıyla da dikkatleri üzerine çeken isim oyuncu, dansçı ve şarkıcı kimlikleriyle tanınıyor.

BBC’nin uzun soluklu bilimkurgu dizisi Kasım 2023’te bazı sürprizleriyle geri dönecek. Üç özel bölüm, dizinin 60. yıldönümüne denk gelecek şekilde David Tennant’ı 14. Doktor olarak geri getirecek. Catherine Tate, dizinin yıldönümü için Tennant’la birlikte rolünü yeniden canlandıracak. BBC daha önce ikilinin bu yıl içinde yayınlanacak üç özel bölümde yer alacağını doğrulamıştı. Sex Education’ın yıldızı Ncuti Gatwa, TARDIS’in kontrolüyle birlikte ikonik karakteri 15. Doktor olarak devralacak ve ilk bölümü bu yılın sonlarında yayınlanacak.

Jinkx Monsoon, Drag Race’in 5. sezonunun yanı sıra RuPaul’s Drag Race All Stars’ın yedinci sezonunu da kazanarak şovun iki sezonunu birden kazanan ilk kişi olmasıyla tanınıyor. Variety’nin haberine göre Monsoon yaklaşan dizide önemli bir rol oynayacak. Dizinin baş sorumlusu Russell T Davies, oyuncunun ekibe katılmasıyla ilgili duyuruyu şu sözlerle paylaştı:

- Reklam -

“Kuyruklu yıldızlar ve süpernovalardan oluşan bir galakside, en büyük yıldız geliyor. Jinkx Monsoon, TARDIS ile çarpışma rotasında ve ‘Doctor Who’ bir daha asla eskisi gibi olmayacak.”

Jinkx Monsoon, Doctor Who Kadrosuna Katıldı

Jinkx Monsoon, Doctor Who Dizisinde Önemli Bir Role Sahip Olacak

Ekibe katılan Jinkx Monsoon da heyecanını şu sözlerle dile getirdi:

“Doctor Who’ya katıldığım için onur duydum, coşkulu ve son derece heyecanlıyım! Russell T Davies vizyon sahibi ve harika bir yazar, onunla ve ekiple birlikte bu işe girişmek için sabırsızlanıyorum! Umarım TARDIS’te bavulum için yer vardır.”

Monsoon kısa süre önce Broadway’de yayınlanan Chicago’da Matron “Mama” Morton rolüyle başarılı bir performans sergiledi ve ayrıca WOW Presents Plus orijinali Sketchy Queens’te yer aldı. Oyuncunun bilimkurgu dizisindeki rolü henüz detaylarıyla açıklanmadı ve ayrıca özel bölümlerde de yer alıp almayacağı şimdilik bilinmiyor.

- Reklam -

İlk olarak 1963 yılında başlayan Doctor Who dizisi, insan görünümlü dünya dışı bir varlık olan ve Doktor olarak bilinen bir Zaman Lordu’nun maceralarını konu alıyor. Doktor, TARDIS adı verilen zaman yolculuğu yapan uzay gemisiyle evreni dolaşıyor ve farklı maceralara atılıyor.

Jinkx Monsoon Doctor Who

BBC ve Disney arasında yapılan anlaşmanın ardından, Doctor Who Birleşik Krallık ve İrlanda dışında yalnızca Disney+ yayın hizmetinde izlenebilecek.

Jinkx Monsoon’un Doctor Who’da nasıl bir performans sergileyeceğini düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Shrek 5 Filmi Geliyor (Orijinal Ekip Dönebilir)

“Shrek 5” Geliyor: Popüler Animasyon Serisi Evrenini Genişletmeye Hazırlanıyor

İnsanlar 170 Bin Yıl Önce Dev Salyangozlar Yiyordu

İnsanların 170 Bin Yıl Önce Dev Salyangozlar Yediği Ortaya Çıktı