in

True Detective Dizisinde 4. Sezon için Başrol Jodie Foster Oldu

Jodie Foster, True Detective 4. Sezon kadrosuna başrol olarak katıldı. HBO, ünlü dedektiflik serisine “Night Country” başlıklı bir devam sezonu hazırlıyor.

jodie foster true detective 4 sezon basrol
- Reklam -
- Reklam -

Jodie Foster, True Detective 4. Sezon bölümlerinde başrol olarak yer alacak. HBO, popüler yapımına yıllar sonra bir devam sezonu hazırlıyor.

3. sezon sonrası akıbeti bir süre belirsiz kalan True Detective, 4. sezon ile geri dönmeye hazırlanıyor. Night Country alt başlığıyla duyurulan yeni sezonda başrol de bugün gelen haberle belirlenmiş oldu.

Antoloji formatlı suç dizisinin 4. sezonu ilk olarak Mart 2022 tarihinde geliştirilme aşamasına alındı. Ancak o tarihte yapıma dair, ismi dışında herhangi bir paylaşımda bulunulmadı.

- Reklam -

True Detective 4. Sezon, Alaska’da uzun bir kış gecesinde başlayacak. Yapım, Tsalal Arktik Araştırma İstasyonu’nun çalışan altı kişinin iz bırakmadan ortadan kaybolmasıyla gelişen olayları takip edecek.

Jodie Foster, True Detective 4. Sezon Bölümlerinde Dedektif Liz Danvers’ı Canlandıracak

Dizinin yeni sezonunda Jodie Foster, Dedektif Liz Danvers karakterine hayat verecek. Danvers ile Evangeline Navarro, bu gizemli vakayı çözerken içlerinde taşıdıkları karanlıkla da yüzleşecekler. Bu sırada buzun altında yatan gerçekleri de araştırmak zorunda kalacaklar.

The Silence of the Lambs ve The Accused filmleriyle En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını kazanan Jodie Foster; Contact, The Brave One ve Taxi Driver gibi kült yapımlarla da tanınıyor.

jodie foster true detective 4 sezon

- Reklam -

True Detective: Night Country’de yönetmen, senarist ve yürütücü yapımcı olarak Issa López yer alacak. Alan Page Arriaga da senarist ve yürütücü yapımcı olarak dizide yer alacak. Jodie Foster oyunculuğunun yanı sıra dizinin yürütücü yapımcıları arasında bulunacak. Pastel’dan Barry Jenkis, Adele Romanski ve Mark Ceryak da başyapımcılar olarak projede çalışacak.

Serinin geçmiş sezonlarının yapımcılığını üstlenen Anonymous Content; dizinin yaratıcısı Nic Pizzolatto ve ilk sezondan Matthew McConaughey, Woody Harrelson ve Cary Joji Fukunaga ile baş yapımcı olarak dizide görev alacak.

4. sezon için şu anlık bir çıkış tarihi belirtilmedi. Dizinin 3. sezon bölümleri 2019’da izleyicilerle buluşmuştu. Yapım bugüne dek 5 defa Primetime Emmys kazandı ve onlarca ödüle aday gösterildi.

Siz Jodie Foster tercihi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

andor fragmanı star wars

Yeni Star Wars Dizisi “Andor”dan İlk Fragman Yayınlandı

2022 Vedat Türkali Edebiyat Ödülleri kazananları

2022 Vedat Türkali Edebiyat Ödülleri’nde Kazananlar Belli Oldu