in

Role Veda Etmeye Hazırlanan Jodie Whittaker, Yeni Doktor Seçimi Hakkında Konuştu: “İlham Verici Bir Tercih”

Jodie Whittaker, Doctor Who dizisine veda etmeye hazırlanıyor. Gelecek bölüm Tardis’le yolları ayıracak olan sanatçı, finale ve kendisinden sonra gelecek Doktor’a dair açıklamalarda bulundu.

Jodie Whittaker doctor who final yeni
- Reklam -
- Reklam -

Jodie Whittaker ile birlikte Doctor Who dizisinde bir dönem daha sona eriyor. Dizinin ilk uzun soluklu kadın Doktor’u olan Whittaker rolü Ncuti Gatwa’ya bırakmaya hazırlanırken yapımda bir de showrunner değişikliğine gidilecek.

Doctor Who dizisi 13. sezon final bölümü The Power of the Doctor ekim ayı içerisinde yayınlanacak. Bu bölümle birlikte Whittaker’ın canlandırdığı Doktor karakteri rejenerasyona uğrayacak ve yıldız oyuncuya veda edilecek.

14. sezon ile birlikte ikonik rolün sahibi Sex Education dizisinin yıldızı Ncuti Gatwa olurken Chris Chibnall da yürütücü yapımcılık koltuğunu Russell T Davies’e devredecek.

- Reklam -

60. yıl için hazırlıklarını sürdüren Doctor Who dizisi, eski yol arkadaşlarını ve David Tennant gibi ikonik isimleri de konuk etmeye hazırlanıyor.

Empire Magazine’e konuşan Jodie Whittaker, değişim sahnesi ve sıradaki Doktor tercihi hakkında açıklamalarda bulundu.

Jodie Whittaker Doctor Who Sezon Finalini ’Hayranlar için Büyük Bir Zevk’ Olarak Tanımlıyor

Jodie Whittaker, sezon finalini, “Bu Doctor Who hayranları için,” diyerek anlatıyor:

“Eğer gerçek bir hayransanız, bu büyük bir zevk olacak. Doctor Who ile ilişkilendirdiğiniz tüm ikonik şeylere sahip ve devasa.”

İzleyicileri duygusal bir finalin beklediğini kaydeden oyuncu sözlerine şöyle devam etti:

“Chris’in rejenerasyon sahnesi için yazdığı diyaloğu seviyorum. Benim Doktorumu güzelce yakalıyor. Basit, epik ve güzel.”

Jodie Whittaker doctor who 13 sezon final

Ncuti Gatwa’nın yeni Doktor olarak diziye katılması hakkında da görüşlerini kaydeden oyuncu şöyle konuştu:

- Reklam -

“İlham verici bir oyuncu seçimi. Başarıyla üstesinden gelecektir.”

Doctor Who 13. Sezon Finali The Power of the Doctor Bölümü İlklere Ev Sahipliği Yapacak

The Power of the Doctor adlı bölüm, Doctor Who’nun modern döneminde Dalekler, Cybermanler ve Usta’nın aynı bölümde yer aldığı ilk bölüm olacak.

Gelecek bölümde Sacha Dhawan, Usta karakterini tekrar canlandıracak. Bu bölümde aynı zamanda eski doktorların yol arkadaşlarından Tegan Jovanka (Janet Fielding) ve Ace (Sophie Aldred) geri dönecek. Jacob Anderson Vinder rolünü, Kate Stewart ise rolünü Jemma Redgrave yineleyecek.

Jodie Whittaker doctor who 13 final

Görevine veda edecek Chibnall, bu bölüm için şu ifadeleri kullandı:

“BBC’nin 100. yıldönümü için Doctor Who’nun geçmişini, bugününü ve geleceğini kutlayacağız. 13. Doktor’a yakışacak şekilde epik ve duygusal bir uğurlama olacak.”

Siz bu açıklamalar ve 13. sezon finali hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Empire Magazine, Comic Book

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2022 Erdal Öz Edebiyat Ödülü Kazananı Mehmet Eroğlu

Erdal Öz’ün Anısına Verilen Edebiyat Ödülünde 2022 Yılının Kazananı Belli Oldu

the crown 5 sezon çıkış tarihi netflix

İngiltere Kraliyet Ailesi’ne Odaklanan “The Crown” Dizisinde 5. Sezonun Çıkış Tarihi Netleşti