in

John Ridley Kendi “The American Way” Adlı Çizgi Romanını Sinemaya Getirecek

Blumhouse Productions ve John Ridley ortaklığında, politik konulu çizgi roman serisi The American Way sinemaya uyarlanacak.

the american way john ridley
- Reklam -
- Reklam -

Yıllardır Three Kings (Üç Kral), 12 Years A Slave (12 Yıllık Esaret) ve American Crime gibi projelerde senarist ve yapımcı olarak görmeye alıştığımız John Ridley, aynı zamanda DC Comics tarafından yayınlanan tarihsel süper kahraman serisi The American Way isimli bir çizgi roman dünyası da yaratıyor. İşte bu çizgi roman serisi, dört dala Oscar adayı olmayı başarmış Get Out filmini üreten stüdyo tarafından büyük ekrana uyarlanacak.

Deadline’nın haberine göre Blumhouse Productions, yazar ve yapımcı John Ridley ile çizgi roman serisi The American Way serisinin özgün bir uyarlaması için bir araya geldi. Rapora göre, sadece bitmiş olan American Way: Those Above and Those Below adlı serisi uyarlanacak. Those Above and Those Below’un hikâyesi, 1970’lerin çalkantılı siyasi değişimlerini dengelemek adına hükümet tarafından oluşturulmuş bir süper kahraman programının üyelerini anlatıyor.

Görünen o ki, 1972 yılında geçecek olan uyarlama güçlü bir mesaja sahip bir şekilde izleyici karşısına çıkacak ve farklı bir süper kahraman filmi olacakmış gibi hissettiriyor. Konusundan ve John Ridley isminden dolayı, hayata geçirilecek olan uyarlamayı merak etmemek pek olası değil.

- Reklam -
- Reklam -

Siz bu uyarlamayla ilgili ne düşünüyorsunuz? Nasıl bir film belirir sinema perdelerinde?

Emin Özçay

94 yılında hayata gözlerini açan ben, yaşamanın amacını farklı dünyaları keşfetmede buldum. Halihazırda uzatmalı üniversite öğrenciliğine devam ederken, günlük yaşamın rutininden büyülü dünyalarda geçirdiğim zamanlarla kurtulmayı başardım. Çocukluğumda bilgisayar oyunları ve çizgi dizilerle başlayan serüvenim, şu zamanki hayatımın temelini oluşurdu. Keşfettiğim dünyaların büyüsüne kapıldığımdan, bu dünyayı pek sevmiyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

mufit ozdes belgeseli

Yerli Bilimkurgu Edebiyatımızın Öncüllerinden Müfit Özdeş Belgeseli

The Peripheral ust

Westworld Yaratıcıları Yeni Bir Siberpunk Dizisi İçin Kolları Sıvadı: “The Peripheral”