in

John Wick Evreni Televizyon Dizisiyle Genişliyor

John Wick dünyasını konu alacak The Continental dizisinden yeni gelişmeler var! Dizinin geçeceği dönem ve olası yayın tarihi belli oldu! Peki ya Keanu Reeves?

John Wick
- Reklam -

John Wick dünyasından yeni haberler gelmeye devam ediyor. Serinin The Continental adlı televizyon dizisinden bir süredir haberdarız. John Wick dizisiyle ilgili ilk gelişmeler, 2017 yılında ortaya çıkmıştı. Son filmin gişe başarısından sonra dizi projesi de hız kazanmış durumda. Fakat ne yazık ki Starz kanalı için hazırlanan bu yeni diziyi görmemiz için, öncelikle dördüncü filmin çıkışını beklememiz gerekecek.

Peki yeni diziyle ilgili elimizde şu an ne gibi bilgiler var? Suikastçilerin bir araya gelmesi için güvenli bir yer sağlayan ayrıcalıklı otele odaklanacak dizi, filmin öncesini konu alacak ve ayrıca otel zincirinin kökenlerini keşfedeceğiz.

Televizyon Eleştirmenleri Derneği gezisinde konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Starz Kanalı Baş İşletme Görevlisi (COO) Jeffrey Hirsch, dizinin “filmlerin zamanlaması açısından geri dönüş yolu” olarak ayarlanacağını söyledi. Ayrıca 2021’deki John Wick Bölüm 4’ten önce de dizinin yayınlanmasının pek muhtemel olmadığını belirtti.

- Reklam -

John Wick The Continental

Merak edilen diğer sorulardan biri de, filmde John Wick’i canlandıran Keanu Reeves’in The Continentalda görünüp görünmeyeceği. Ne yazık ki, Hirsch bu soruya net bir cevap vermedi.
“Bu gerçekten iyi bir soru ama cevap vermeyeceğim. Bu dizi harika olacak ve hayata geçirme konusunda heyecanlıyız.”
Fakat üçüncü film Parabellum yönetmeni Chad Stahelski’nin birkaç ay önce söyledikleri doğruysa Keanu Reeves’in da projeye dahil olduğu ve dizi süresince ara ara görüneceği belirtiliyor.

John Wick 4, 21 Mayıs 2021’de beyaz perdede olacak. Hatırlarsanız bu tarih, 3. filmin çıkışına birkaç gün kala, bir mesajla bazı isimlere ve gazetecilere filme uygun bir dille verilmişti.

- Reklam -

Yeni dizi The Continental hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? John Wick’siz bir dizi ne kadar tutabilir? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın!


* Daha 3’ü İzleyemedik? John Wick 4’ün Vizyon Tarihi Duyuruldu!

* John Wick Evreni Video Oyunuyla Genişliyor

* Keanu Reeves Marvel Hayranlarını Heyecanlandırdı: Wolverine’i Oynamak İsterdim

Kaynak: Game Spot

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Keanu Reeves yoksa John Wick ‘John Wick’ olmaz

  2. Avatar for Muhammed_Deger Muhammed_Deger dedi ki:

    İlla sömürecekler. :slight_smile::blush:

  3. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Büyük düşünürümüz Tarrkan’ ın da bir zamanlar dediği gibi:

    Başkası olma kendin ol,
    Böyle çok daha güzelsin.
    Ya gel bana sahici, sahici,
    Ya da anca gidersin… :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Witcher

The Witcher Serisinin 6. Kitabı “Kırlangıç Kulesi” Nihayet Türkçede

İlber Ortaylı Kitapları Çekilişi

ÇEKİLİŞ: İlber Ortaylı Seti