in ,

JoJo’s Bizarre Adventure: Stone Ocean’ın Son Bölümlerinin Ne Zaman Yayınlanacağı Ortaya Çıktı

JoJo’s Bizarre Adventure: Stone Ocean animesinin kalan bölümleri için yayın tarihi, yayınlanan yeni bir afiş eşliğinde belli oldu.

JoJo’s Bizarre Adventure: Stone Ocean yayın tarihi netflix
- Reklam -
- Reklam -

JoJo’s Bizarre Adventure: Stone Ocean macerası devam ediyor. Netflix yeni bölümlerin ne zaman çıkacağıyla ilgili yayın tarih hakkında, yeni poster eşliğinde bir duyuru yaptı.

Uzun soluklu JoJo’s Bizarre Adventure serisinin altıncı hikâye arkı Stone Ocean maceralarına devam ediyor. Merakla beklenen duyuru dün yapıldı. Yayınlanacak bölümler Stone Ocean arkının son bölümleri olacak.

JoJo’s Bizarre Adventure serisi 1987 yılında yayımlanmaya başladı. Serinin mangakası Hirohiko Araki, 20’li yaşlarından günümüze dek aktif bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Doğaüstü güçlere sahip Joestar ailesinin nesiller boyu devam eden macerasını konu alan manga şimdiye kadar 120 milyon kopya satarak, tarihte en çok satan mangalar arasında yerini aldı. Farklı uyarlamalarla yıllardır kendinden söz ettiren seri, popülerliğini hâlâ koruyor.

- Reklam -

JoJo’s Bizarre Adventure: Stone Ocean

8 hikâye arkından oluşan mangada, Golden Wind arkında geçen olaylardan 10 yıl sonrasını konu alan Stone Ocean, Jotaro Kujo’nın kızı Jolyne Cujoh odaklı ve 2011 Amerika’sında geçiyor. Jolyne Cujoh, bir araba kazasından sonra Green Dolphin Street Cezaevi’nde 15 yıl hapse mahkum edilir. Babası ona bir kolye ucu verir ve bu parça, içindeki gizemli bir gücü uyandırır. Bir dizi açıklanamayan olay meydana geldiğinde Jotara, Dio’nun adamlarından birinin öldürmek için komplo kurduğunu kızına haber verir ve kaçması için onu teşvik eder. Dio’nun adamlarıyla karşı karşıya geldikten sonra Jotaro bazı disklerini çaldırır. Bu  durum sağlığının bozulmasına ve tepkisiz bir hale gelmesine neden olur. Babasını kurtarmak isteyen Jolyne suçluyu bulmak için yemin eder ve olaylar ona göre şekillenir.

JoJo’s Bizarre Adventure: Stone Ocean Kalan Bölümleri Aralık Başında Yayınlanacak

JoJo’s Bizarre Adventure: Stone Ocean

Gelecek bölümler hakkında çeşitli tahminler yürütülürken, serinin yönetmeni Kenichi Suzuki hikâyenin kalan kısmını temsil eden anahtar görselden bahseden bir açıklama yaptı:

- Reklam -

“Bu anahtar görsel, yayınlanacak son bölümlerde karakterleri bekleyen uğursuz gelecek hakkında ipucu veriyor. İkinci yarıdaki zorluğu anlatmak için, bu tasarımı seçtik. Sizi neyin beklediğine dair hayal gücünüzü serbest bırakın.”

JoJo’s Bizarre Adventure: Stone Ocean arkının 1-24 bölümleri şu an yayında. Geri kalan 25-38 bölümleri 1 Aralık 2022’de Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

JoJo’s Bizarre Adventure serisini takip ediyor musunuz? Gelecek son bölümler hakkında düşünceleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizim paylaşabilirsiniz. Ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Anime News Network

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Aralık başı mı? Çok iyi. Sanırım 2023 Mayıs yönünde haberler de çıkmıştı. Mangaya geçmediğim iyi olmuş, Dio-sama hazretlerini müthiş seslendirmeniyle deneyim etmek daha cazip geliyordu.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Wheel of Time 2. Sezon Tanıtımı Yayınlandı

Zaman Çarkı Dizisinin 2. Sezonundan İlk Tanıtım Yayınlandı

ayhan kahya ölüm haberi

Thanos ve Optimus Prime’ı Seslendiren Ayhan Kahya Yaşama Veda Etti