in

Kit Harington, Yeni Game of Thrones Dizisinde Jon Snow’un Durumunun “Hiç İyi Olmadığını” Açıkladı

Jon Snow dizisi hakkında açıklamalarda bulunan Kit Harington, travmaların ikonik karakterin peşini bırakmayacağını açıkladı.

Jon Snow Dizisi Travmalar Kit Harington
- Reklam -
- Reklam -

Jon Snow dizisi hakkında yeni detaylar aktarıldı. Kit Harington, Game of Thrones evreninde geçecek ve ana yapımda olanların sonrasını konu alacak yeni diziye dair konuştu. Yıldız aktör, Snow’un mevcut durumunun “hiç de iyi olmadığını” kaydetti.

2019 yılında final yapan Game of Thrones, bir dönemin televizyon tarihine damga vurmayı başarmıştı. Yapım, her ne kadar final sezonuyla hayranları ve eleştirmenleri tatmin etmekten uzak kalsa da aynı evreni paylaşan pek çok dizi için sipariş çoktan verildi. Bitiş çizgisine ulaşan ilk yapım ise Targaryen Hanedanlığı’na odaklanan House of the Dragon oldu.

Ancak HBO, çok daha fazla Taht Oyunları hikâyesini ekrana taşımak istiyor. Mevcut projelerin tamamı ise ana hikâyeden öncesine odaklanıyor. Geçen haziran ayında duyurulan Jon Snow projesi ise karakterin yeni maceralarını takip etmesiyle benzerlerinden ayrılıyor.

- Reklam -

Henüz erken geliştirme aşamasında olan yapım, şimdilik “Snow” adıyla biliniyor. Serinin yaratıcısı George R.r. Martin’in de dahil olacağı projede, başrol Kit Harington da yapımcılar arasında olacak.

jon snow dizisi game of thrones Kit Harington

Entertainment Weekly’ye konuşan Harington, karakterin içinde olduğu duruma dair açıklamalar yaptı.

Kit Harington, Jon Snow Dizisi Öncesi Karakterin Psikolojik Durumunu Resmetti

Jon’un psikolojik durumunu anlatan Harington, şöyle konuştu:

“Bence ona sorsaydınız, ucuz kurtulduğunu düşünürdü. Dizinin sonunda onu o hücrede bulduğumuzda, kafasının kesilmesine hazırlanıyor ve bunu istiyordu. O bitmişti. Sur’a gönderimesi onun için en büyük hediye ve aynı zamanda, en büyük lanet.

“Bütün bu geçmişiyle oraya geri dönmeli ve hayatını Dany’yi nasıl öldürdüğünü, Ygritte’in kollarında nasıl öldüğünü ve Oly’nin nasıl asıldığını düşünerek yaşamalı. Tüm bu travmalarla yaşamak… Bu ilginç olacak. Bu yüzden dizinin sonunda iyi olduğunu, her şeyin yolunda olduğuna dair küçük bir gülümseme görmek istedik. Ancak o hiç iyi durumda değil.”

- Reklam -

Jon Snow Dizisi Travmalar

Game of Thrones’tan sonraki hikâyenin nasıl ilerleyeceği belli değil. Snow’a Tormund ve Ghost’un eşlik edeceği ve hikâyenin Duvar’ın ötesine taşınacağı biliniyor. Ancak Westeros’tan tanıdık başka karakterlerin de yapıma konuk olabileceği gelen bilgiler arasında.

Daenerys Targaryen’in ölümden geri döneceği ve Emilia Clarke’ın da yapıma konuk olacağı iddiaları ise hâlâ teori boyutunda.

Dizi henüz senaryo aşamasında ve yapımın olası çıkış tarihine dair herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Sizin Jon Snow dizisi için nasıl bir beklentiniz var? Düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilir, Google Haberler üzerinden Rıhtım’ı daha sıkı takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Öteki Denizin Haritası - Bahri Vardarlılar

Bahri Vardarlılar’ın 1900’lerden Covid-19 Günlerine Uzanan Tuhaf Kurguları “Öteki Denizin Haritası”nda Buluşuyor

Dune 2 çekimleri tamamlandı

Timothée Chalamet “Dune: Part Two” Çekimlerinin Tamamlandığını Duyurdu