in

Scarlett Johansson İlk Defa Bir Dizide Rol Alıyor: Ünlü Oyuncu Aynı Eserin Sinema Uyarlamasında da Yer Almıştı

Just Cause dizisi, Scarlett Johansson’ın rol aldığı ilk TV yapımı olacak. Amazon’un Prime Video servisinde yayınlanacak proje, John Katzenbach’ın kitabından uyarlanıyor.

Just Cause - Scarlett Johansson Dizi
- Reklam -
- Reklam -

Just Cause dizisi için çalışmalar başladı. Scarlett Johansson ilk defa bir TV yapımında yer almaya hazırlanıyor. Amazon Prime Video üzerinden yayınlanacak yapım, daha önce 1995 yılında filme de uyarlanmış ve başrol yine Johansson imzasını taşımıştı.

Son yıllarda Marvel Sinematik Evreni’ndeki Black Widow karakteriyle adından çokça söz ettiren; 2020’de Jojo Rabbit ve Marriage Story ,ile iki ayrı filmle Oscar’a aday gösterilen; Lost in Translation, Her ve Under the Skin filmlerinde önemli performanslara imza atan Scarlett Johansson, oyunculuk kariyerinde ilk defa bir dizi projesinde yer almaya hazırlanıyor.

Johansson’ın bu istisnası, aktrisin 1995 yılında Arne Glimcher imzasıyla Warner Bros. tarafından filme çekilen Just Cause uyarlamasında da yer almasından kaynaklanıyor. O yapımda henüz 10 yaşında olan aktris, Sean Connery tarafından canlandırılan karakterin kızını oynamıştı. 1995 versiyonunda Laurence Fishburne, Kate Capshaw ve Ed Harris gibi oyuncular bulunuyordu.

- Reklam -

Amerikalı yazar John Katzenbach’ın 1992 tarihli romanından uyarlanan yapım, polisiye ve gerilim türlerinde.

Just Cause - Scarlett Johansson Dizisi

Film, idam cezasını bekleyen bir adamın, yıllar sonra masum olduğunu kanıtlamak için Harvard Profesörü Paul Armstrong’dan yardım almasını konu alıyor.

Amazon Prime Video, Just Cause ile Scarlett Johansson’ı Dizi Dünyasına Taşıyor

Deadline’ın haberine göre Amazon Studios, Johansson’ın yapım şirketi These Pictures ve Warner Bros. TV ile işbirliği yaparak sınırlı dizi için ilk sezon siparişini verdi. Just Cause filmi, Johansson’ın ilk beyaz perde deneyimlerinden birisiydi.

Johansson’ın aynı zamanda baş yapımcılığını üstleneceği dizide ünlü oyuncu, başrol Madison ‘Madi’ Cowart’ı canlandırıyor.

- Reklam -

Scarlett Johansson 2021 yılında son defa Marvel Sinematik Evreni’nde rol aldı ve pandemi döneminde Disney’in Black Widow’u dijitalde de sunmasıyla Disney patronuyla davalık oldu. Ünlü oyuncu, filmin Disney+’ta da yayınlanarak olası gişe gelirinin azaltıldığını öne sürmüştü.

Scarlett Johansson

Oyuncunun yaklaşan diğer projeleri arasında Margot Robbie, Bill Murray, Maya Hawke ve Sophia Lillis ile birlikte rol aldığı Wes Anderson imzalı romantik komedi-drama filmi Asteroid City yer alıyor.

Siz Scarlett Johansson’ın ilk dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Film uyarlamasını izlemiş miydiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çin'in Tuhaf Canavarları - Yan Ge

Büyülü Gerçekçilik Türündeki Yan Ge İmzalı “Çin’in Tuhaf Canavarları” Türkçede

The Witcher Blood Origin Netflix Dizisi

The Witcher Evreninde Geçen Yeni Dizi “Blood Origin”den Fragman Yayınlandı: Jaskier’in de Yer Alacağı Ortaya Çıktı