in

İzleme Sırasının Her Kullanıcıda Farklı Olduğu Netflix Suç Dizisi “Kaleidoscope” Yayında

Kaleidoscope dizisi yayına girdi. Netflix, her kullanıcıda finali hariç farklı bir sırayla oynatılan yeni suç yapımı ile gündemde.

Kaleidoscope Dizisi Yayında: Netflix'ten Sıra Dışı Deneyim
- Reklam -
- Reklam -

Kaleidoscope dizisi izleyicilerle buluşuyor. Netflix, 2023 yılını “izleme sırasının önemli olmadığı” bir suç yapımıyla karşılıyor.

Yeni Netflix dizisinin başrolünde Giancarlo Esposito yer alıyor ve ünlü oyuncu tüm zamanların en iddialı soygununun beyni olan Leo Pap adlı karakteri canlandırıyor. Benzersiz Netflix dizisinin asıl olayı ise bölümlerin herhangi bir sırayla izlenebiliyor olması.

Kaleidoscope Konusu: Dizi Ne Anlatıyor?

Kaleidoscope Dizisi Yayında: Netflix'ten Sıra Dışı Deneyim

- Reklam -

Dizinin her bölümü, söz konusu işten 24 yıl öncesi ile altı ay sonrasını kapsayan bir zaman çizelgesinde farklı bir noktada geçiyor. Hikâye kısmen Sandy Kasırgası sırasında meydana gelen bir soygunun gerçek hikâyesinden esinleniyor. Dizi, sadece soygunun planlamasını ve sonrasını değil, aynı zamanda çeşitli karakterler arasındaki ilişkileri de keşfediyor.

Kaleidoscope için daha önce yayınlanan fragmanlarda patlamalar, aksiyon sahneleri ve bol miktarda karakter draması bulunuyordu. Benzeri görülmemiş yapısı, izleyicinin çeşitli aralıklarla hikâyeye dayalı kararlar almasına izin vererek birkaç farklı olay örgüsü yönüne ve sonunu izleyicilerin belirlediği 2018 Netflix filmi Black Mirror: Bandersnatch’e benzer şekilde, hikâyeye izleyici etkileşimi unsurunu dahil ediyor.

Yine de Bandersnatch, ilk çıktığında çok konuşulsa da ardından etkileşimli hikâyenin yeniliğinin nispeten hızlı bir şekilde eskimesiyle karışık tepkiler aldı. Bu nedenle Black Mirror’ın önümüzdeki sezon böyle bir planı yok gibi görünüyor. Kaleidoscope’u herhangi bir sırayla izleyebilmek yapıma ister istemez ekstra bir ilgi sağlayacaktır. Ancak öncülün izleyicileri bağlayacak kadar ilgi çekici olup olmadığını zaman gösterecek.

- Reklam -

Kaleidoscope Dizisi Netflix'ten Sıra Dışı Deneyim

Kaleidoscope Dizisi Oyuncu Kadrosu

Kaleidoscope’un başrolünde daha önce de belirttiğimiz gibi Better Call Saul, Breaking Bad, The Mandalorian ve The Boys gibi yapımlarda da oynamış olan Giancarlo Esposito, Leo Pap rolüyle yer alıyor. Dizide yer alan diğer oyuncular ise şöyle: Paz Vega, Rosaline Elbay, Tati Gabrielle, Jai Coutney, Peter Mark Kendall, Jordan Mendoza, Rufus Sewell, Soojeong Son, Hemky Madera, Niousha Noor ve Bubba Weiler.

Kaleidoscope Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Kaleidoscope 1 Ocak 2023 itibarıyla 8 bölümünün tamamlıyla Netflix kütüphanesindeki yerini aldı.

Netflix’in bu tarz yeni deneyimleri izleyicilere sunması hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for mtears mtears dedi ki:

    İzlenme sırasının önemsiz olması çok ilgimi çekti sıradaki izleyeceğim dizi bu olacak sanırım.

  2. Avatar for Lorien_archers Lorien_archers dedi ki:

    Allah affetsin torrente baktım şimdi. 1. bölüm hariç hepsi vardı. Neyseki izleme sırası yok.

    Yok ya indirmedim, telefonumda yer yok zaten​:imp::imp::smiling_imp:.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Slow Horses 3. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayında

Gary Oldman’lı “Slow Horses”ın 3. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Kayıp Rıhtım 15 Yaşında

Kayıp Rıhtım 15 Yaşında