in

The Boys’un Yıldızı Karl Urban: “Wolverine için Çok Yaşlıyım”

Karl Urban, Wolverine rolünü canlandırmak hakkındaki görüşlerini açıkladı. The Boys’un yıldız oyuncusu, bu karakter için fazla yaşlı olduğunu öne sürdü.

The Boys'un Yıldızı Karl Urban: "Wolverine için Çok Yaşlıyım"
- Reklam -
- Reklam -

Karl Urban, Wolverine rolü hakkında konuştu. Şu sıralar The Boys 3. Sezon ile adından söz ettiren aktör, ikonik X-Men karakteri için fazla yaşlı olduğunu dile getirdi.

Wolverine, X-Men çizgi roman serisinin en ünlü karakterlerinden biri olmakla birlikte, ilk olarak 2000 yılında çıkan aynı adlı film serisinde Hugh Jackman’ın canlandırması sayesinde daha da tanınır hale geldi. Öyle ki, çizgi romanlarda önemli bir karakter olsa da film serisinde seriyi sırtlayan isim oldu. Tüm karakterlerin yer aldığı film serisi haricinde, kendine özel solo bir üçlemeye de sahip oldu. James Mangold önderliğinde çekilen 2017 yapımı Logan filmi ile ünlü oyuncu karaktere veda ettiğini duyurdu. O günden bu yana geçen yaklaşık 5 yıllık süre boyunca yeni Wolverine’in kim olacağı sorusu hâlen cevapsız olarak duruyor.

Jackman’ın karakteri bir daha oynamayacağını söylemesinden bu yana gerçek adı James Howlett olan Wolverine için şimdiye kadar birçok ünlünün bahsi geçti. Aralarında Keanu Reeves, Tom Payne ve Taron Egerton gibi ünlülerin yer aldığı birçok oyuncunun, karakterin yeni sahibi olabileceği söylentileri çıktı. Öyle ki, hayranlar 77 yaşındaki Danny DeVito’yu bile Wolverine rolünde görmek için geçen yıllarda yüksek katılımın sağlandığı bir imza kampanyası başlatmıştı.

- Reklam -

Karl Urban: “Wolverine İhtimali Gurur Verici Fakat Rol için Çok Yaşlıyım”

Karl Urban wolverine x-men

Karakteri canlandırabileceği söylenen isimlerden biri de Yüzüklerin Efendisi film üçlemesinde ve Star Trek serisinde yer alan ve son yıllarda adını The Boys dizisi ile duyuran Karl Urban oldu. Yakın zamanda Reddit gibi sitelerde de adı karakter için geçen 49 yaşındaki oyuncu hakkında, The Boys’un 3. sezonu için verdiği röportajlar sırasında bu soru da yöneltildi. Böyle bir duyum almadığını belirten oyuncu, Wolverine rolü için adının geçiyor olmasından gurur duyduğunu ancak rol için fazla yaşlı olduğunu dile getirdi.

“Gerçekten mi? Gurur verici. Fakat bunu biraz mantıklı şekilde düşünmelisiniz. Hugh Jackman’dan iki yaş falan küçüğüm sanıyorum. [Dört yıla yakın.] Yani, birini Wolverine olarak görmek isteyen bir stüdyo olsaydım, içlerinden üç film çekeceğim birini seçerdim. Yani 65 yaşında bir Wolverine görmek istemiyorsanız, Karl Urban’ı üç film çekebilmek adına karaktere bürünmüş şekilde görmek istemezsiniz.”

- Reklam -

Son olarak oyuncunun rol aldığı The Boys’un 3. sezonu, Amazon Prime Türkiye’de yaşanan bazı sahnelerin sansürlenmesi vakasıyla gündeme gelmişti.

Sizler Karl Urban’ın Wolverine rolüne yakışıp yakışmayacağı konusunda neler düşünüyorsunuz? Sizce de Urban rol için çok mu yaşlı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Den of Geek

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Okumanın Riski - Robert P. Waxler

Robert P. Waxler İmzalı Okumanın Riski Raflarda: “Edebiyat Kendimizi ve Dünyamızı Anlamamıza Nasıl Yardım Eder?”

William Shakespeare kötü ve kötülük temsili

Avon’un Ozanı William Shakespeare Eserlerinde Kötü ve Kötülüğün Temsili Üzerine