in

Kate Winslet, “I Am…” Dizisinin Başrolünde: Oscar Ödüllü Oyuncu Kızıyla Birlikte Rol Alacak

Kate Winslet, “I Am…” dizisinde yer alacak. Oscar ödüllü oyuncunun kızı Mia Threapleton da, her bölümü ayrı bir kadın karaktere odaklanan dizinin yeni bölümünde annesine eşlik edecek.

Kate Winslet I Am Ruth dizi
- Reklam -
- Reklam -

Kate Winslet, I Am… 3. Sezon 1. bölüm kadrosuna katıldı. I Am Ruth adlıyla çıkacak olan bölümde aynı zamanda Oscar ödüllü oyuncunun kızı Mia Threapleton da yer alacak.

Channel 4 kanalında yayınlanan ve BAFTA ödüllü yapımcı Dominic Savage tarafından yaratılan, yazılan ve yönetilen I Am… dizisinin her bölümü, adının verildiği bir karaktere odaklanıyor. Her bölüm birbirinden bağımsız olarak ilerliyor ve o bölümler için yazılan hikâyeler, başrol oyuncusuyla yaratıcı bir ortaklık içinde geliştiriliyor. Dizide doğaçlama diyaloglar, ilişkiler, ruh sağlığı ve güçlü kişilik göstergeleri gibi temalar işleniyor.

Dizinin ilk sezonu Temmuz 2019’da yayınlanmaya başladı. Şimdilik iki sezona sahip olan dizinin her sezonunda toplamda 3’er bölüm bulunuyor. İlk dizinin oyuncu kadrosunda performansıyla BAFTA’ya aday gösterilen Vicky McClure (I Am Nicola), Gemma Chan (I Am Hannah) ve Samantha Morton (I Am Kirsty) yer alıyordu. 2. sezonda ise I Am Victoria bölümündeki performansı ile BAFTA’a aday gösterilen Suranne Jones (Gentleman Jack), I Am Danielle bölümünde başrolde yer alan Letitia Wright (Black Panther, Top Boy) ve I Am Maria’daki rolüyle Lesley Manville (Phantom Thread) gibi isimler yer aldı.

- Reklam -

Kate Winslet: “I Am Ruth Adlı Bölüm için Oldukça Heyecanlıyım”

Kate Winslet I Am Ruth dizi

Şimdi de Oscar, BAFTA ve Emmy ödüllü Kate Winslet, kızı Mia Threapleton ile dizinin 3. sezon 1. bölümü olan I Am Ruth’da başrolde yer almaya hazırlanıyor. Dominic Savage, Kate Winslet’ın yer alacağı bölümle ilgili olarak şunları söyledi:

“Channel 4 kanalı için hazırladığımız I Am’ın yeni sezonunun bu ilk bölümünde Kate Winslet ile çalışmak benim için büyük bir onur. Kate tam bir efsane, inanılmaz ve üstün bir oyunculuk yeteneği var. Ben de, birlikte yarattığımız bu eşsiz ve önemli hikâyeyi çekmeye başlamak için sabırsızlanıyorum.”

Kate Winslet ise dizinin bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyacağını söyledi ve heyecanını şu cümlelerle dile getirdi:

- Reklam -

“Dominic’in çalışmalarına ve özellikle de gerçekçi hikâyeler anlatma konusundaki kararlılığına hep hayrandım. Şu anda bu topluluğun bir parçası olmaktan dolayı büyük bir onur duyuyorum ve oldukça heyecanlı hissediyorum.”

Çekimleri henüz başlamamış olan bölümün ne zaman yayınlanacağı ise henüz açıklanmadı.

I Am…’in önceki bölümlerini izleme fırsatı bulmuş muydunuz? Kate Winslet’in yer aldığı hangi yapımlara dair neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Aslan Şükür vefat yaşamını yitirdi

Çizgi Roman Kapaklarının Ressamı Aslan Şükür Hayatını Kaybetti

The Simpsons Dizisinde Bir İlk: İşitme Engelli Karakter Yer Aldı

Simpsonlar’ın 33 Yıllık Tarihinde İlk Defa İşitme Engelli Bir Karakter Yer Aldı