in

Keanu Reeves, “The Devil in the White City” Dizisinde DiCaprio ve Scorsese ile Bir Araya Gelebilir

Keanu Reeves, “The Devil in the White City” dizisine dahil olabilir. Hulu yapımı uyarlamanın ekibinde Leonardo DiCaprio ve Martin Scorsese de yer alıyor.

Keanu Reeves Leonardo DiCaprio The Devil in the White City
- Reklam -

Keanu Reeves, The Devil in the White City isimli yeni Hulu dizisinde rol alabilir. Ünlü oyuncu, Erik Larson’ın 2003’te çıkan Beyaz Şehirdeki İblis adlı romanına dayanacak dizide Leonardo DiCaprio ve Martin Scorsese ile çalışacak.

19. yüzyılın sonlarında, Chicago’da geçen kitap, bir mimar olan Daniel H. Burnham ve bir seri katil olan Henry H. Holmes’un yolları nın bir fuarda kesişmesini ve sonrasında yaşadıklarını konu ediniyor. Gerçek bir hikâyeden uyarlanan kitabın yayın hakları 2010 yılında aktör Leonardo DiCaprio tarafından satın alınmıştı. Uzun yıllardır geliştirilme aşamasında olan yapım için DiCaprio ilk başta, romanı uzun süredir birlikte çalıştığı Martin Scorsese’nin yönetmenliğinde uzun metrajlı bir filme uyarlamayı hayal etmişti. Ancak bir süre boyunca projenin akıbeti hakkında bir bilgi çıkmadı. Tarihler 2019 yılını gösterdiğinde ise Hulu’nun hem DiCaprio hem de Scorsese’nin baş yapımcı olacağı bir dizi projesiyle geleceği söylendi.

Şimdi de Deadline’ın haberine göre The Matrix ve John Wick serisinin yıldız ismi Keanu Reeves’in dizide rol almak için görüşmelerde bulunduğu ortaya çıktı. Anlaşma sağlandığı takdirde, Reeves’in bir televizyon dizisindeki ilk büyük rolünü görmüş olacağız. Aynı zamanda romanın uyarlamasının geliştirilmesinde de büyük bir adım atılmış olacak. Ancak şu an için Reeves’in hangi rol için müzakerelerde bulunduğu bilinmiyor.

- Reklam -

The Devil in the White City Dizisinde Keanu Reeves ile Leonardo DiCaprio Rol Alabilir

Keanu Reeves The Devil in the White City

Keanu Reeves son olarak Matrix’in dördüncü filmi The Matrix Resurrections ile karşımıza çıktı. Oyuncu yakın zamanda John Wick serisinin dördüncü filminin çekimlerini de tamamladı. Popülerliği ile son yıllarda adından çokça söz ettiren yıldız oyuncunun rolünün kesinleşmesiyle birlikte diziye olan ilgi de aynı orada artacak gibi duruyor.

- Reklam -

Rick Yorn, Sam Shaw, Jennifer Davisson ve Stacey Sher’le birlikte DiCaprio ve Scorsese gibi isimlerle büyük bütçeli bir dizi olarak geliştirilen The Devil in the White City’nin ilk iki bölümünü Todd Field yönetecek. Şu an için mini dizi olduğu belirtilen yapımın kaç bölümden oluştuğu ise henüz belli değil.

Keanu Reeves’in Leonardo DiCaprio ve Martin Scorsese ile çalışacak olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bodrum Tarihi Avram Galanti heykel

“Bodrum Tarihi”nin Yazarı Profesör Avram Galanti’nin Heykeli Dikildi: Kitap, Yıllar Sonra Yeniden Basıldı

Kefensizler Mezarlığı - Kayahan Demir | Yazarının Kaleminden

Kefensizler Mezarlığı – Kayahan Demir | Yazarının Kaleminden