in

Keanu Reeves, “The Devil in the White City” Dizisinden Ayrıldı

Keanu Reeves, “The Devil in the White City” dizisine başlamadan veda etti. Yıldız aktör, Hulu yapımının kadrosundan ayrıldı.

Keanu Reeves The Devil in the White City ayrılık
- Reklam -
- Reklam -

Keanu Reeves, The Devil in the White City dizisinde yer almayacak. Ünlü oyuncu, projeye dahil olduktan iki ay sonra Hulu uyarlamasından ayrılmak durumunda kaldı.

John Wick ve Matrix serileriyle ismini bir marka hâline getirmeyi başaran Keanu Reeves’i dizi dünyasında görmek isteyen hayranların biraz daha beklemesi gerekecek.

Variety’nin özel haberine göre, Hollywood yıldızı yapımdaki rolüne veda etti. Erik Larson’ın 2003 yılında yayımlanan The Devil in the White City adlı kitabından ekrana uyarlanmaya hazırlanan yapımda beklenmedik bir ayrılık yaşandı.

- Reklam -

2019 yılından beri geliştirilen ve Ağustos 2022’de duyurulan The Devil in the White City dizisi, önemli bir yıldızını kaybetmiş oldu. Reeves’in yapımdan neden ayrıldığı açıklanmadı. Ancak son olarak duyurulan Constantine 2 filmiyle aktörün iyice sıkışan takvimi, bu kararın ardındaki neden olabilir.

Martin Scorsese ve Leonardo DiCaprio gibi isimlerin baş yapımcılığını üstlendiği dizi, hem teknik ekibi hem de oyuncu tercihleriyle gündem olmayı başarmıştı.

Keanu Reeves Cephesinden Ayrılığa Dair Açıklama Yok

The Devil in the White City uyarlaması ile Keanu Reeves, ilk defa büyük ölçekte bir Amerikan televizyon yapımında rol alacaktı. Hulu ve Reeves cepheleri, karara dair yorum yapmaktan kaçındı.

Resmi açıklamalara göre dizi, 1893 Chicago Dünya Fuarı’nda tarihe damgasını vurmak için yarışan bir mimar olan Daniel H. Burnham’ı ve Amerika’nın ilk modern seri katili Dr. H. H. Holmes’un hikâyesini anlatıyor. Holmes, cinayet işlemek için Burnham’a bir otel inşa ettirmiş ve burada 27 kadını baştan çıkartarak öldürmüştü.

Keanu Reeves The Devil in the White City ayrılık kararı

Reeves, yapımda mimar Burnham karakterini canlandıracaktı. Holmes rolü için ise henüz bir isim bulunabilmiş değil.

- Reklam -

Dizinin baş yapımcıları arasında Scorsese ve DiCaprio ile birlikteRick Yorn, Jennifer Davisson, Stacey Sher, Sam Shaw ve Mark Lafferty yer alıyor.

Sam Shaw aynı zamanda dizinin senaryo uyarlamasını üstleniyor. Dizi ABC Signature ve Paramount Television Studios ile ortaklaşa üretiliyor.

Leonardo DiCaprio, The Devil in the White City kitaplarının uyarlama haklarını 2010 yılında almıştı. Ünlü aktör ve yapımcı, yapımın başrolünde de yer almak istiyordu.

Keanu Reeves The Devil in the White City

Keanu Reeves yerine rolü kimin oynayacağı ise şu an için bilinmiyor. Dizinin yayın tarihi hakkında da henüz bir gelişme yaşanmadı.

Siz bu ayrılık kararı hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Gelu Gelu dedi ki:

    Bu cümlede sıkıntı var sanırım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

martin scorsese eleştiri Guillermo del Toro

Martin Scorsese’nin ‘Sinemaya İnanmadığını’ Söyleyen Eleştirmene Guillermo del Toro’dan Sert Yanıt

The Dragon Prince 4. Sezon Fragmanı

Netflix’in Popüler Animasyon Dizisi “The Dragon Prince”ın 4. Sezonundan İlk Fragman