in ,

Kill la Kill 2. Sezon’un Yayınlanma İhtimali Var mı?

Kill la Kill 2. Sezon ihtimali hâlâ var mı? Birçok hayranın gönlünden geçirdiği devam sezonu uzun bir aranın ardından yayınlanabilir mi?

kill la kill 2. sezon gelecek mi
- Reklam -
- Reklam -

Kill la Kill 2. Sezon ihtimali mümkün mü? Uzun bir aranın ardından olası bir devam sezonu hakkında merak edilen o soruya cevap aradık.

Studio Trigger imzalı seri, 24 bölümü ile 2013-2014 tarihleri arasında yayınlandı. Trigger aynı zamanda Little Witch Academia ve Darling in the Franxx gibi yapımlara ev sahipliği yapan bir firma.

Kill la Kill stüdyonun ilk işlerinden olmasına rağmen dünya çapında geniş bir hayran kitlesi edinmeyi başardı. Fakat animenin 2. sezonu bir türlü gelmedi.

- Reklam -

Ünlü serinin senaristliğini Kazuki Nakashima, yönetmenliğini ise Hiroyuki Imaishi üstlendi. İkili daha önce sevilen bir diğer anime Tengen Toppa Gurren Lagann’ın yapımında da beraber çalışmıştı.

Seri 2015’te anime ve Amerikan animasyon televizyon kanalı olan Toonami’de yayınlandı. Bu da animenin dünya çapında daha çok tanınmasına yardımcı oldu.

Kill la Kill 2. Sezon Gelecek mi? 

Klasik shonen mücadeleleri, gelen yeni kötülerle eski kötülerin sempatik yapılması, uzaylı istilaları ve hayran servis kıyafetler ile seri birçok farklı içeriğe sahip.

7 yıl önce tamamlanan ilk sezonun ardından, Kill la Kill 2. sezon bölümlerinin gelme ihtimali şu an için yok. Bilindiği gibi anime, yeni sezona zemin olmayacak bir şekilde final yapmıştı. Bugüne dek de herhangi bir yeni sezon onayı almadı.

kill la kill 2 sezon var mı

Yine de animenin 2. sezonu, diğer birçok tek sezonluk seri gibi merakla bekleniyor. Bu bekleyiş sırasında bir nebze özlem gidermek isteyenler ise Studio Trigger’ın bünyesindeki anime evrenlerini bir araya getirdiği Space Patrol Luluco’nun 7. bölümüne göz atabilir. Yapımın bu bölümünde Kill la Kill’in evrenini ziyaret ediliyor.

- Reklam -

Olası bir 2. sezon ihtimalinden çok dizinin karakterlerinin stüdyonun başka animelerine misafir olma şansı daha yüksek gibi duruyor.

Kill la Kill Konusu

Henüz izleme fırsatı bulamamış olanlar için animenin konusu şu şekilde:

Ryuko Matoi bir makasın yarısı şeklindeki kılıcı ile diğer yarısını elinde bulunduran babasının katilini aramaktadır. Arayışından dolayı Ryoko’nun yolu Honnouji Akademisi’ne düşer. Honnouji’ye gidenlerden Goku forması giyilmesi istenmektedir. Bu üniforma sayesinde öğrenci konseyi başkanı Satsuki Kiryuin öğrencileri ağır kurallar altında istediği gibi yönetmektedir.

Diğer yandan Ryuko bir gün yaşayan ve özel güçleri olan bir üniforma bulur. Kişi kanı ile takas yaparsa bu üniforma ona olağanüstü güçler vadetmektedir. Ryuko üniformayla yaptığı anlaşma üzerine bu gücü alır. Aldığı güçle Satsuki ile mücadele eder ve babasının katillerinin peşine düşer.

Sizler bu yapımı izlediniz mi? Anime hakkında düşünceleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    TRIGGER farklı kadrolar yada ana karakterler üzerinden genişleyebilecek dünyası olan seriler yapmak konusunda eski XEBEC yada Sunrise kadar yetkinliğe sahip değil. Bu konuda ilk tecrübeleri Gridman’ın daha bu sezon sona eren yan serisi Dynazenon’du. Bu tür -popüler yada mainstream demeyeyim de- bilinirliği olmuş serilerin 10. yılında her şekilde yeniden hatırlatıldığını düşünürsek, 2023 yılında Kill la Kill için sezon şeklinde olmasa da film yada OVA şeklinde yeni bir proje gelmesi sürpriz olmaz diye düşünüyorum.

    not: bu arada Kill la Kill için 24 bölüm demişsiniz ama son bölümün yayınlandığı gün duyurulan ve bir sene sonra yayınlanan özet olmayan 24 dakikalık bir ek devam bölümü de var.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Quentin Tarantino Natural Born Killers

Quentin Tarantino, Hikâyesini Yazdığı Natural Born Killers’ı Neden Hiç İzlemediğini Anlattı

The Sandman

The Sandman’in 1. Sezon Çekimleri Tamamlandı