in

Killing Eve 4. Sezon ile Final Yapacak: Yeni Yan Diziler Yolda

Killing Eve 4. sezon ile final yapacak. Phoebe Waller-Bridge tarafından yaratılan BBC America yapımı için yeni yan diziler ise yolda.

Killing Eve 4. Sezon Final
- Reklam -
- Reklam -

Son yılların parlayan ismi Phoebe Waller-Bridge’in yaratıcılığını üstlendiği Killing Eve 4. sezon ile final yapacak. Öte yandan aynı evrende geçecek yeni yan diziler (spin-off) için ön hazırlık da başladı.

4. sezon onayını geçen yılın ocak ayında alan ve yeni bölümler için gün sayan Killing Eve 4. sezon ile final yapmaya hazırlanıyor.

BBC America kanalının sevilen yapımları arasında yer alan Killing Eve, şu sıralar 8,3’lük bir IMDb puanına sahip. 1 Golden Globe ödülü bulunan yapım, ilk olarak 2018 yılında gösterilmeye başlanmıştı. 8 bölümden oluşan ilk sezonu, 2019’da yine 8 bölümlük bir ikinci sezon takip etti. İzleyiciler son olarak 2020’de yeni bir sezon izleme fırsatı buldu.

- Reklam -

Koronavirüs pandemisi nedeniyle prodüksiyonu geciken yapımın 4. sezon bölümleri önümüzdeki yıl içinde yayınlanmaya başlayacak. Gelen son bilgilere göre yayınlanacak olan sezon ile yapım ekrana veda edecek. Ancak hayranların üzülmesine hiç gerek yok. Çünkü BBC America, yeni yan dizi fikirleri üzerinde çalışmalara başlamış durumda.

Jodie Comer, Sandra Oh ve Fiona Shaw gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı seri, gerilim, drama, macera ve aksiyon türlerini bünyesinde barındırıyor. Karakterleri arasındaki ilişkilere odaklanan yapım, İngiliz istihbarat örgütünde koruma görevlisi olarak çalışan Eve Polastri karakterinin çevresinde gelişiyor. Kadın suikastçılar, onların psikolojileri ve öldürme yöntemleri ile özgün bir sese sahip olan dizinin çekimleri İngiltere’de gerçekleştiriliyor.

Killing Eve 4. Sezon Yayın Tarihi Henüz Netleşmedi

Salgın nedeniyle son sezonun çalışmaları hâlâ başlayabilmiş değil. Başka bir aksilik olmazsa Killing Eve 4. Sezon prodüksiyonu önümüzdeki yaz başlayacak ve yine 8 bölümden oluşacak final sezonu 2022 yılı içerisinde izleyiciyle buluşacak.

Killing Eve 4. Sezon bölümlerinin baş yazarlığını Laura Neal üstleniyor. Kendisini Sex Education dizisinden hatırlıyoruz.

- Reklam -

Killing Eve 4. Sezon Final

4. sezon sonrası hazırlanacak olan yeni spin-off diziler hakkında detaylar ise henüz açıklanmış değil. Ancak yapımcıların Killing Eve evrenini genişletmek konusunda kararlı oldukları da her hallerinden belli. Ortaya atılan fikirlere göre, yan dizilerde Jodie Comer ya da Sandra Oh’u başrol olarak görmemiz düşük ihtimal. Yapım, yoluna yeni karakterlere odaklanarak devam edecek gibi duruyor.

Peki siz Killing Eve’in yeni sezonu için heyecanlı mısınız? Sizce yan diziler hangi karakterlere odaklanmalı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kum Fırtınaları Çin

Mad Max’i Aratmayan Kum Fırtınaları Çin’de Korku Dolu Anlar Yaşattı

Gargoyle nedir gotik mimari hakkında bilgi

Gargoyle Nedir? Fantazya ve Gotik Mimarinin Tuhaf Heykelleri Hakkında 10 Ürpertici Gerçek