in

Vincent D’Onofrio’lu Kingpin, Hawkeye Dizisi ile MCU’ya Giriş Yaptı

Kingpin, Hawkeye dizisi ile Marvel Sinematik Evreni’ne giriş yaptı. Daredevil dizisinde Vincent D’Onofrio’nun canlandırdığı karakter, aynı isim ile devam edecek.

Kingpin Hawkeye Marvel Sinematik Evreni
- Reklam -
- Reklam -

Daredevil dizisinde Vincent D’Onofrio tarafından canlandırılan Kingpin, Hawkeye 1. sezon ile Marvel Sinematik Evreni’ne giriş yaptı. Aynı zamanda oyuncunun yaptığı açıklamayla merak edilen önemli bir soru da cevap buldu.

Hawkeye dizisi ilk sezonun final bölümüyle 22 Aralık tarihinde Disney+ üzerinden izleyicisi ile buluştu. Final bölümü Marvel’ın büyük kötülerinden birini ekrana taşıdı. Clint Barton ve Kate Bishop amaçlarına ulaşmak için Vincent D’Onofrio’nun canlandırdığı ikonik karakter ile yüzleşmek zorunda kaldılar.

Dizinin finali sonrası merak edilen bir soru daha cevap buldu. Vincent D’Onofrio, Netflix’in Daredevil’ı ve Disney+ platformunda yayınlanan Hawkeye dizisinde aynı karakteri canlandırdığını söyledi. Wilson Fisk ya da yer altı dünyasında bilinen ismiyle Kingpin, Marvel evreninin azılı kötülerinden birisi. Clint Barton ve Kate Bishop’ın yenmek zorunda olduğu bu kötü aslında çok daha önce Daredevil ile karşı karşıya gelmişti. Kingpin karakterini canlandıran D’Onofrio karakterin aynı olduğunu fakat yine de bazı yorumların katıldığını söylüyor.

- Reklam -

“Oynadığım karakter aynı Kingpin. Ama yine de fiziksel olarak daha güçlü, daha fazla darbeyi kaldırabiliyor. Ancak Thanos sonrasında geçen hikâye açısından bakacak olursanız Daredevil’da gördüğünüz adamın aynısı. Fakat 5 yıllık karanlık dönem sonrası bazı güçlerini kaybetmiş ve Hawkeye dizisinde bu kayıp güçlerini geri istiyor.

Bir oyuncu açısından bakacak olursanız (Kingpin) karakterini Daredevil dizisinde oynadığım aynı duygu ve temel üzerine canlandırıyorum.”

Marvel Sinematik Evreni’ne Katılan Kingpin She-Hulk ve Echo Dizilerinde Yer Alacak

Kingpin Hawkeye Marvel Sinematik Evreni

Başarılı oyuncu Kevin Feige tarafından Kingpin karakterini canlandırmasını istediğinde hissettiklerini ise şu şekilde paylaştı:

- Reklam -

“Kevin (Feige) beni aradı ve rolü bana söyleyen o oldu. Oldukça heyecanlandım ve mutlu oldum. Çünkü bu karakteri oynamak benim için çok önemli.”

MCU’da ilk olarak Hawkeye dizisi ile karşımıza çıkan Wilson Fisk’in sahneleri bazı izleyiciler arasında her ne kadar hayal kırıklığı yaratsa ve tartışmalara yol açsa da oyuncunun dedikleri bir nevi rahatlatıcı unsur görevi taşıyor.

Geçen ekim ayında Daredevil’de yer alan karakterlerin tam kadro ile evrene döneceği bilgisi, önce Hawkeye ardından Spider-Man: No Way Home filmi ile bir nebze doğrulandı diyebiliriz. Geri kalan oyuncuların da Echo dizisi ile kendilerine yeni evrende yer bulacaklarını ifade edebiliriz. Ancak şu an için Netflix’in diğer yapımları olan Iron Fist, Jessica Jones, Luke Cage ve Punisher gibi karakterlerin de aynı oyuncular ile evrende yer alıp almayacakları merak ediliyor. Kevin Feige’ın yine kısa bir süre önce yaptığı açıklamada Defenders karakterlerini orijinal oyuncuları ile Marvel evrenine taşıma konusunda istekli olduğunu söylemişti.

Siz Hawkeye dizisinin sezon finalini nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hubble Teleskobu 'Uzaylı Arayışında' Manyetik Alan Belirtisi Buldu

Hubble Teleskobu ‘Uzaylı Arayışında’ İlki Gerçekleştirdi: Ötegezegende Manyetik Alan Tespit Edildi

James Webb Uzay Teleskobu fırlatıldı izle

James Webb Uzay Teleskobu Başarıyla Fırlatıldı: Evrenin En Eski Yıldızları Gözlemlenebilecek