in

Kıyamet Gösterisi Dizisi 2018’de Geliyor!

Neil Gaiman ve Terry Pratchett imzalı Kıyamet Gösterisi’nin dizisiyle ilgili yeni detaylar gün yüzüne çıktı.

Kıyamet Gösterisi Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

2015 yılında aramızdan ayrılan Terry Pratchett için geçen sene yapılan anma töreninde konuşan Neil Gaiman, Kıyamet Gösterisi (Good Omens) televizyon dizisi hakkında açıklamalar yapmıştı. Gaiman, Pretchett’ın kendisine, diziyi tek başına yapması için izin verdiğini belirtmişti. Şimdi ise bu diziyle ilgili başka detaylar açığa çıktı.

BBC tarafından yapılan açıklamaya göre, altı bölümlük mini dizi 2018 yılında BBC ve Amazon Prime üzerinden yayınlanacak. Neil Gaiman bölümlerin senaristliğini yapacağı gibi yapımcılığı da Doctor Who‘da da aynı görevi üstlenmişliği olan Caroline Skinner ile birlikte üstlenecek. Gaiman’ın konuyla ilgili açıklamaları ise şöyle:

Yaklaşık 30 yıl önce, Terry Pratchett ile birlikte, iblisler ve meleklerle dolu dünyanın sonunu anlatan en eğlenceli romanı yazmıştık. 11 yaşındaki Deccal’i ve Mahşerin Dört Atlısını saymıyorum bile. Bu kitap pek çok insanın favorisi haline gelmişti. Otuz sene sonra ise televizyon ekranlarına geliyor. Bunu gerçekleştirmek için BBC’den daha iyi bir yer düşünemezdim. Keşke Pretchett da hayatta olup görebilseydi.

- Reklam -
- Reklam -

Bu sene başlayacak olan Amerikan Tanrıları (American Gods) dizisinden sonra, önümüzdeki sene de bir Neil Gaiman dizisi seyredeceğimiz kesinleşmiş oldu. İşin arkasında hem Gaiman hem de BBC varken de bu eğlenceli romanın dizisini heyecanla beklemek dışında yapabileceğimiz pek bir şey kalmıyor.

Türker Beşe

Müzmin arkeolog adayı. 4 yaşında atari oynamakla başlayan oyunculuk macerası şiddetle devam etmektedir. Okuma zevki günden güne değişmekle birlikte, tuhaf kurgu, büyülü gerçeklik ve tekinsiz korkudan aldığı keyfi hiçbir türden alamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

outcast 2 ust

Outcast’in İkinci Sayısı Bizlerle

diskdünya muhafızlar muhafızlar

Diskdünya Serisi “Muhafızlar! Muhafızlar!” İle Devam Ediyor