in ,

Kong: Skull Island, Netflix Anime Dizisi Oluyor

Kong: Skull Island, Netflix anime dizisi oluyor. Legendary, Canavar Evreni’ni genişletmeye devam ediyor.

Kong Skull Island anime netflix dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Netflix, anime kütüphanesini genişletmeyi sürdürüyor. Kong: Skull Island anime dizisi oluyor. Monsterverse, diğer adıyla Canavar Evreni ile tanınan Legendary Entertainment ortaklığında yeni bir yapım geliyor.

Legendary Entertainment son yıllarda Godzilla ve King Kong yapımlarıyla gündeme geliyor. Özellikle bu iki canavarın aynı evreni ve hatta aynı filmi paylaşması ile The Monsterverse markası giderek genişliyor. Godzilla vs. Kong filminden yeni fragman gelmişken şimdi de Kong: Skull Island için bir anime serisinin geliştirildiği duyuruldu.

Sinema dünyasının ikonik canavarlarından King Kong, kendi anime serisine kavuşuyor. 1933 yılından beri efsanevi goril King Kong’un maceraları sinema ve oyun dünyasında karşımıza çıkmayı sürdürüyor. 1976 ve 2005 yapımı Kong filmlerinden sonra Legendary Entertainment, Canavar Evreni’ni yeniden şekillendirmeye karar verdi. 2014 yılında Godzilla ile sıfırlanan evrene 2017’de Jordan Vogt-Roberts imzalı Kong: Skull Island geldi. Şimdi ise ufukta Godzilla vs. Kong filmi yer alıyor. Yapım 26 Mart 2021 tarihinde hem sinemalarda hem de HBO Max’te olacak.

- Reklam -

Kong: Skull Island ile Netflix Anime Kütüphanesini Genişletmeyi Sürdürüyor

Netflix, son dönemlerdeki anime yapımlarına önem vermeye devam ediyor. Blood of Zeus, The Way of the Househusband, Eden, Altered Carbon, Diablo, He-Man, The Witcher: Nightmare of the Wolf gibi sayısız anime Netflix imzası ile hazırlanıyor.

Kong Skull Island anime netflix dizisi

Kanal 2019 ve 2020 yılları arasında 100 milyondan fazla evde anime izlendiğini belirterek bu alandaki bütçesini hızlı bir şekilde artırmaya devam etmişti. Hatta Anime & Company adlı Japon şirketi ile de bir ortaklığa gitmişti. Görünüşe göre kanalın bu alandaki yatırımları hız kesmeden devam edecek.

Kong: Skull Island animesi hakkında şimdilik elimizde pek fazla detay yok. Netflix, yeni yapımının duyurusunu Twitter üzerinden şu sözlerle yaptı:

- Reklam -


“Bir gemi enkazı, bir canavar adası ve hepsine hükmedecek tek bir kral. Skull Island, Legendary’nin Canavar Evreni’nin yeni anime serisi.”
Dolayısıyla şimdilik yönetmen, seslendirme kadrosu ya da yayın tarihi gibi detaylar belli olmuş değil. Gelişmeler yaşandıkça sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz.

Peki siz yeni anime serisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yapımdan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Ign

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    Sinema ayağı devam ettirilecekse filmlerin arasını animasyon dizileriyle doldurabilirler. O vesileyle seri de gündemdeki tazeliğini korur.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kurtlar Ülkesi: Tünde Farrand

Kurtlar Ülkesi: Tünde Farrand’dan Black Mirror Ruhunu Taşıyan Bir Distopya

Raya and the Last Dragon fragmanı

Raya and The Last Dragon Fragmanı: Disney’den Yeni Animasyon Macerası Yaklaşıyor