in

Kral Kaybederse Dizisi Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’u Yeniden Bir Araya Getirebilir

Kral Kaybederse dizisi başrolleri hakkındaki iddialar heyecan yarattı. Yeni Gülseren Budaycıoğlu dizisi Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’u 11 yıl sonra bir araya getirebilir.

Kral Kaybederse Dizisi Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ
- Reklam -
- Reklam -

Kral Kaybederse dizisi hakkında heyecan verici gelişmeler olmaya devam ediyor. Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı gibi yapımlarla tanınan Gülseren Budaycıoğlu’nun yeni uyarlamasında, Aşk-ı Memnu dizisinin vazgeçilmez ikilisi Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’u yeniden bir araya getirebilir.

Türk televizyonları dizileri tarihinde önemli bir yeri bulunan Aşk-ı Memnu, sadece çıktığı dönemde değil, final verdikten sonra bile uzun yıllar boyunca konuşulmaya devam etti. Bazı kanallarda yayınlanan tekrar bölümlerinin finalleri bile gündem olmaya devam ediyor. Başrollerinde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Nebahat Çehre, Hazal Kaya ve Zerrin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı Ay Yapım imzalı dizi, gerek konusu gerek Toygar Işıklı’nın hazırladığı müzikleriyle dönemine damga vurdu.

Pek tabii her dizide olduğu gibi bu dizide de öne çıkan bir ikili vardı. Beren Saat’in oynadığı Bihter Yöreoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı Behlül Haznedar. İşte şimdi, 11 yıllık aranın ardından bu unutulmaz ikili yeni bir dizide daha karşılıklı oynama fırsatı bulabilirler.

- Reklam -

Kral Kaybederse Dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in Rolleri Henüz Bilinmiyor

Kral Kaybederse Dizisi Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ

İlk duyurusu geçen haziran ayında yapılan yeni Gülseren Budayıcıoğlu uyarlaması Kral Kaybederse dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in yeniden bir araya geleceği iddia edildi. Şu an için ikilinin dizide hangi rolleri canlandıracakları bilinmese de, başrolde yer alacakları ve haliyle çok fazla ortak sahneye sahip olacakları tahmin ediliyor.

Dizi, Kenan adlı narsist bir kişinin hikâyesini anlatacak. Kenan, çocukken ağır yaralar almış ve yaşadığı travmalar sonucu narsist ve vurdumduymaz bir kişilik edinmiştir. Etrafında çok fazla kadın olsa da günün birinde egosunu derinden sarsacak bir olay yaşar. Bunun üzerine bir uzmandan yardım almaya karar verir. Hareketlerinin arkasında yatan derin travmalar psikolojik terapiler esnasında açığa çıkar. Gerçek hayattaki olaylara dayanan kitap, 2015 yılında Remzi Kitabevi etiketiyle çıkmıştı.

- Reklam -

Kıvanç Tatlıtuğ’un dizide yer alması durumunda, Kenan karakterini canlandırmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak onun dışında dizinin sadece Show TV’de yayınlanacağı biliniyor. Yayın tarihi konusunda ise henüz net bir bilgi yok.

Kral Kaybederse dizisiyle ilgili ortaya atılan son oyuncu iddiaları hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Ünlü ikiliyi bir kez daha aynı dizide görmek ister miydiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Beyaz Perde

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Necatis Necatis dedi ki:

    Garip ama, bu ikisinin artık ekranda eski performansları kadar etkili gorunmediklerini düşünüyorum.
    Yeni dizilerin çoğunda zaten reyting sorunları yaşanıyor, tahminim bu ikilinin de dizisi tutmayacak gibi. Olay oyuncuda değil, içerik artık kendine özgün gelmiyor, bu yüzden behlul ve bihter oynamış hiç etki etmeyecektir.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

VOIR David Fincher

VOIR: David Fincher İmzalı Belgesel Dizisi Netflix’e Geliyor

Ridley Scott yeni alien dizisi

Ridley Scott Yapımcısı Olduğu Yeni Alien Dizisi Hakkında Konuştu: “Asla Orijinali Gibi Olmayacak”