in

Jessica Jones’un Yıldızı Krysten Ritter, “Orphan Black”in Devam Dizisinde Başrolü Üstlenecek

Krysten Ritter, Orphan Black: Echoes dizisinin başrolünü üstlenecek. Jessica Jones’un yıldızı, AMC’nin bilimkurgu dramasında yer alacak.

Krysten Ritter, Orphan Black: Echoes
- Reklam -
- Reklam -

Krysten Ritter, Orphan Black: Echoes dizisi için başrol karakterini canlandıracak.

Orphan Black: Echoes adıyla çıkacak olan yeni dizi, 2013’ten 2017’ye kadar süren ve Tatiana Maslany’nin 1984’te doğan birçok klondan biri olan Sarah Manning’i oynadığı Orphan Black ile aynı evrende geçecek. Orijinal dizi, klonların her birini tek tek öldürmeye çalışan gizemli bir kötü adam olduğunu keşfeden karakterin yolculuğunu anlatıyordu. Maslany, canlandırdığı karakter ile 2016 yılında Emmy ödülünü kucaklamıştı.

Orphan Black: Echoes dizisinin başındaki isim, eski Fear the Walking Dead ve The Society’den tanınan Anna Fishko olacak. Yapım, kimliklerinin ardındaki gerçeği keşfetmek için bilimkurgu odaklı bir yolculukta bir araya gelen yeni bir grup kadını takip edecek.

- Reklam -

Krysten Ritter her ne kadar Emmy’ye aday gösterilmemiş olsa da, Maslany’ye benzer şekilde saygın bir televizyon kariyeri topladı. Gilmore Girls, Veronica Mars ve Breaking Bad gibi popüler dizilerin bölümlerinde yer aldı ve 2012’de New York’a yeni taşınan saf bir kadını oynadığı Don’t Trust the B—- in Apartment komedi dizisinde başrolü kaptı. 2015 yapımı Daredevil’den sonra Netflix için yaratılacak ikinci Marvel dizisi olan Jessica Jones’ta başrolde yer aldı ve adını tüm dünyaya duyurmayı başardı.

Krysten Ritter, Orphan Black: Echoes Dizisinde Lucy Karakterine Hayat Verecek

Krysten Ritter, Orphan Black: Echoes

The Hollywood Reporter’ın haberine göre yıldız aktris şimdi de Orphan Black: Echoes’un başrolünde yer almaya hazırlanıyor. Ritter dizide Lucy adlı karakteri canlandıracak. Lucy, “dünyadaki yerini bulmaya çalışan, hayal edilemez bir başlangıç ​​hikâyesi olan bir kadın” şeklinde tanımlanıyor. Oyuncu yapımda sadece başrol olmayacak, aynı zamanda baş yapımcı olarak da dizide yer alacak.

- Reklam -

Bu durum Krysten Ritter ve Tatiana Maslany arasında ilginç bir yer değiştirme de oluşturacak. Jesicca Jones karakterine veda eden Ritter Orphan Black dünyasına geçerken, Maslany de Marvel Sinematik Evreni’ndeki ilk çıkışını She-Hulk karakterini canlandırdığı ve başrolde yer aldığı diziyle yapmaya hazırlanıyor. Üstelik The Defenders‘daki rol arkadaşı Charlie Cox ile aynı sahneyi de paylaşacaklar.

AMC için hazırlanan yapımın diğer oyuncu kadrosu hakkında bir bilgi yok. Yine de çekimlerine nisan ayında başlanmış olan dizinin 2023 yılı içerisinde geleceği açıklandı.

Krysten Ritter’ın Orphan Black: Echoes’a katılması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Oyunculuğunu nasıl buluyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Samaritan fragmanı

Sylvester Stallone’nun Başrolünde Yer Aldığı Süper Kahraman Filmi “Samaritan”dan İlk Fragman

the gray man 2 ve spin-off filmi

Ryan Gosling’li “The Gray Man”in Devam Filmi ve Spin-Off Yapımları Geliyor